Tuorein sisältö

Kolmannelle Lumikille uusi ohjaaja ja nimi

04.08.2011 klo 19.09 | Luettu: 5732 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ensi vuonna nähdään kaksi Lumikki-elokuvaa, jotka tulevat olemaan sävyiltään erilaisia, vaikka molemmissa nähdään muun muassa kääpiöitä. Snow White and the Huntsman tavoittelee samaa tyyliä kuin Taru sormusten herrasta -trilogia. Yhä nimeämätön kilpailija on värikkäämpi ja pirteämpi seikkailu.

Myöhemmin valmistuva kolmas versio on saanut uuden nimen The Order of the Seven. Aiempi nimi Snow and the Seven meni vaihtoon kenties kilpailusta johtuen. Yhtäläisyyksiä Lumikki-satuun aiotaan karsia myös käsikirjoituksesta.

The Order of the Seven sijoittuu Kiinaan ja kertoo seitsemästä soturista, jotka ovat eri puolilta maailmaa ja taistelevat eri tyyleillä. Soturit auttavat "Lumikkia", eli englantilaista naista, jota muinainen pahuus vainoaa.

Mainosten ja erikoistehosteiden parissa puuhastellut Michael Gracey ohjaa elokuvan esikoisenaan. Nimekkäämpi Francis Lawrence oli kiinnitettynä ohjaajaksi usean vuoden ajan.

Syy Lumikki-kytkösten katkomiseen saattaa olla sekin, että The Order of the Seven on Disney-elokuva, kuten on myös se tunnetuin, piirretty Lumikki.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eppu Normaalin tulev... Robert Zemeckis pääs... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova