Tuorein sisältö

InjectIR tuo helpotusta kaukosäätämiseen

05.08.2011 klo 10.00 | Luettu: 3896 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


Sewellin kehittämä InjectIR helpottaa kotiteatterilaitteiden kaukosäätämistä etenkin jos ne tavallisesti lymyilevät kaappien kätköissä. Infrapunasignaali ei välttämättä aina läpäise edes tummia lasipintoja, joten jos Blu-ray-soittimesi ei tottele kaukosäädintä voi erillinen infrapunavastaanotin tuoda ongelmaasi helpotusta.

InjectIR sisältää sekä erillisen infrapunavastaanottimen että sovituskappaleen, jolla lähettimen signaalin saa kulkemaan suoraan olemassaolevaa HDMI-kaapelia pitkin ohjattavien laitteiden luo, jossa puolestaan on toinen infrapunalähetin. Laitteen toiminta käy hyvin selville oheisesta videosta.




Sewell InjectIR on saatavilla noin 45 dollarin hintaan, kertooUbergizmo.










V2.fi | Samuel Kohtala
< Robert Zemeckis pääs... Ensimmäinen kuva uud... >

Keskustelut (3 viestiä)

matti

05.08.2011 klo 21.01

Eikö kaapeliin sitten keksitty halvempaa materiaalia?
Kuitenkin, varsin kätevä vehje vaikkakin kohdeyleisö melko suppea.
lainaa
aem

06.08.2011 klo 13.46

matti, sulla meni tuotteen idea ihan sivu suun.

eli jos sulla on esim. kotiteatteri vahvistin kaapissa, joihin on yhistetty telkkari ja blu-ray soitin omilla HDMI kaapelia.
niin voit käyttää tosta kokoonpanosta esim. telkkarin ja vahvarin välistä HDMI kaapelia tälleen:
telkkari->infrapuna adapteri->HDMI kaapeli->infrapuna adapteri->vahvari.

silti samaa kaapelia pitkin kulukee äänii, kuva ja infrapuna singnaali sähköses muodossa sulassa sovussa ja eikä tartte sille erillistä kaapelia hommata jos sulla on jo olemassa olevat kaapelit laitteiden välillä.
lainaa
aaaatu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

07.08.2011 klo 00.25

AWWWWYEAAAAAAAAAAAAH!!!

laitoin juuri kotiteatteria hieman uusiksi ja vahvistin, paskaboksi ja blu-raysoitin ovat tätä nykyä vaatehuoneen ylähyllyllä. Seuraavana hankintalistalla on ainakin tähän asti ollut logitech harmony 900 nykyisen harmony onen tilalle, juuri nimenomaisesta syystä. Sehän siis tekisi tuon saman radioaaltojen avulla.

61e maksaa tuote toimitettuna Suomeen. Siihen tullista alvit päälle, tekee ~80e. Nykyisestä kaukkarista saanee melkein 100e vielä myydessä, joten hintaeroa jää noin 70e tämän InjectIR:n hyväksi. Harmony 900:ssa olisi sekin etu että saisi RF-ohjattavia valoja samaan. Päätynen kuitenkin lopulta kaukosäätimen vaihtoon. Kiitokset joka tapauksessa uutisoinnista.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova