Tuorein sisältö

At The Gates ja Carcass samalla keikalla?

19.10.2007 klo 10.29 | Luettu: 3683 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kuolonmetallin fanit huomio, miltä kuulostaisi At The Gates ja Carcass samalla keikalla. Kesällä 08! Toivossa on hyvä elää mutta odotuksia on ilmassa...

At The Gates julkisti juuri muutaman paluukeikan, mukana Ruisrock-08 (v2.fi/uutiset/viihde/1152/Metallilegenda-tekee-paluun-Ruisrockissa-08). Myös brutaalin äärimetallin mestariorkesteri Carcass on aktivoitunut. Carcass on jopa vihjaillut yhteisistä keikoista, vaikkapa USA:n suunnalla. At The Gates-kitaristi Anders Björler myöntää olevansa tietoinen asiasta mutta mitään varmaa ei ole sovittu.

- Olisi mahtavaa tehdä myös USA:n keikkoja. Mitä, missä ,milloin ja kenen kanssa...sitä emme vielä tiedä. Todennäköisesti kesällä 2008. Carcassin kanssa ei ole olemassa todellisia kiertuesuunitelmia. Olemme sopineet At The Gatesin tekevän muutamia Euroopan festarikeikkoja ja ehkä muutaman keikan USA:ssa. Emme kuitenkaan tee massiivista maailmankiertuetta. The Haunted on edelleen pääbändini, At The Gates ei vaikuta siihen mitenkään. Tuleva kesä on hauskanpitoa, toteaa Anders Björler.

blabbermouth.net

atthegates.se









V2.fi | J.A. Kaunisto
< Peter Gabriel ei inn... Amy Winehouse pidäte... >

Keskustelut (1 viestiä)

LoneGoat

Rekisteröitynyt 07.08.2007

19.10.2007 klo 15.43

Oh hoh! Varsin mainion kuuloinen homma :O. Vielä kun saavat Tompan ATG:n mikin varteen?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova