Tuorein sisältö

Tositelkkarin mestari säätää euroviisukarsinnasta menestysformaattia!

12.08.2011 klo 01.10 | Luettu: 1911 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Alankomaiden yleisradioyhtiö TROS on valjastanut monen menestysformaatin kehittäjän John de Molin mukaan vuoden 2012 Alankomaiden euroviisukarsinnan suunnitteluun.

TROS:n ja de Molin yhteistyön tavoitteena on tehdä Alankomaiden euroviisukarsinnasta kansainvälisesti houkutteleva formaatti.

- John de Mol tietää, miten sellainen luodaan, sanoo Peter Kuipers TROS:ista.

De Mol tunnetaan mm. Big Brother, Ota tai jätä ja The Voice -formaattien kehittäjänä. Hän on Endemol-tuotantoyhtiön ja Talpa -tv-kanavan perustaja ja on ansainnut tuottajana miljardiomaisuuden. Forbes on listannut de Molin 500 rikkaimman ihmisen joukkoon maailmassa.

Kappaleiden haku Alankomaiden karsintaan on parhaillaan käynnissä ja jatkuu syyskuun loppuun asti. Lauluntekijöiden ja artistien on toimitettava kappaleensa henkilökohtaisesti TROS:n päärakennuksen pihalla olevaan matkalaukkuun.

Jättäessään ehdokkaansa ilmoittautujien on perusteltava osallistumisensa kilpailuun matkalaukkuun sijoitetun kameran edessä. Ilmoittautuneiden joukosta 6-7 kappaletta valitaan tammikuussa järjestettävään Alankomaiden euroviisukarsintaan.

(Lähde YLE/Euroviisut)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Psychobilly invasion... Ensimmäinen kilpaili... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova