Tuorein sisältö

Pahan mielen Fincher intoilee piirretyistä

12.08.2011 klo 21.30 | Luettu: 2043 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja David Fincher tunnetaan synkistä tarinoista. Jotkut tuntevat Fincherin myös siitä, että hän käyttää erittäin paljon tietokonegrafiikkaa, joka on yleensä täysin huomaamatonta. Fincher on irroitellut lähinnä fantasiadraamallaan Benjamin Buttonin uskomaton elämä.

Fincher valmistautuu ohjaamaan Disneylle seikkailuelokuvan, joka perustuu Jules Vernen klassikkoon Sukelluslaivalla maapallon ympäri (englanniksi Twenty Thousand Leagues Under the Sea). Fincher ennustaa, että 70% elokuvasta tulee olemaan animaatiota. Fincher jopa käyttää sanaa "piirretty" (cartoon), mutta hän tahtoo tehdä erittäin, erittäin tiivistunnelmaisen "piirretyn".

Fincher on innoissaan liikkeiden kaappaus -tekniikasta, jolla on tehty muun muassa Avatar ja tuleva Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus. Fincher toteaa, että tekniikka on lapsenkengissään, ja jossakin vaiheessa näyttelemistä pidetään samana asiana, kuin näyttelyä tietokoneanimaatiokuoren alla.

Fincherin seuraava ohjaus on jännäri Miehet jotka vihaavat naisia (The Girl with the Dragon Tattoo), joka mainoslauseensa mukaan on "joulunajan pahanmielen elokuva".


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bridget Jones aloitt... Twilightin posliinis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova