Tuorein sisältö

Euroviisukaava historiaan, nyt etsitään persoonallista viisubiisiä!

15.08.2011 klo 14.09 | Luettu: 1731 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

YLE hautaa Euroviisukaavan - nyt tarkoitus on löytää persoonallista uutta musiikkia ja uusia esittäjiä. Samalla viisun etsintäkiertue saa täysin uuden nimen.

Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) on avoin kaikille musiikintekijöille musiikkityylistä riippumatta. Kilpailuun osallistutaan demokappaleella, joka toimitetaan Ylelle syyskuun loppuun mennessä. Jatkoon menijät valitsee asiantuntijaraati. Artistit saavat kilpailun aikana alan ammattilaisilta sparrausta esim. musiikin tuotannossa ja esiintymisessä. Kilpailun aikana demot hiotaan valmiiksi radioalloille ja artistit etenevät esiintymään isoille areenoille.

Uuden Musiikin Kilpailu huipentuu helmikuussa Helsingissä järjestettävään suureen suorana TV-lähetyksenä lähetettävään finaaliin.

Uuden Musiikin Kilpailussa ei haeta euroviisukaavalla tehtyä kappaletta. UMK:n tuottaja Anssi Autio lupaa, että kilpailussa pärjää omalla persoonallisella otteella ja biisillä.

- Uuden Musiikin Kilpailusta nousee varmasti monia hyviä biisejä ja esiintyjiä. Parhaimmille takaamme soittoa Ylen kanavilla, eli siinä mielessä tässä kisassa on varmasti monia voittajia.

Demon tekijöiden kannattaa panostaa siihen, että musiikkityyli ja rakenne välittyvät hyvin. Sovitukseen ja ilmaisuun kannattaa kiinnittää huomiota. Tuotannollisesti demon ei tarvitse olla ”viimeisen päälle”.

Uuden Musiikin Kilpailussa oma meininki ja persoonallisuus saa näkyä ja kuulua!

Finaalin voittaja esiintyy 100-miljoonaisen kansainvälisen TV-yleisön edessä Eurovision laulukilpailussa Azerbaidžanissa toukokuussa 2012.

Lataa demosi Uuden Musiikin Kilpailuun täällä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Apinat pysyivät avut... Google ostaa Motorol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova