Tuorein sisältö

Yö julkaisee juhlan kunniaksi myös uusia biisejä

17.08.2011 klo 13.27 | Luettu: 2049 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Miehen ikään ennättänyt Yö-yhtye juhlii näyttävästi 30 vuoden merkkipaaluaan syksyllä 2011. Olli Lindholmin luotsaama yhtye julkaisee 28.9. "Kiitos ja kunnia - 30v. juhlakokoelma" -tuplalevyn, joka sisältää bändin merkittävimmät 2000-luvun jättihitit.

30 biisiä sisältävällä kokoelmapaketilla on lisäksi neljä uutta viisua, joista Onnen hohteessa on soinut radioissa keväästä 2011 lähtien. Seuraavakin sinkkulohkaisu Tällaisina aikoina on nuoren polven säveltäjämestarin Antti Kleemolan käsialaa ja biisi on saavuttanut livenä ennennäkemättömän suosion.

Tätä ennen digisinglenä julkaistaan Jussi Hakulisen kynäilemä ja tulkitsema kahdeksanminuuttinen Kun nuoruus katoaa. Syystalvella on hyvä muistella elokuuta, sillä Olli Lindholmin säveltämä Elokuun yöt tarjoillaan radioille.

Kokoelman myötä starttaa Yön historian mittavin areena- ja hallikiertue "Kiitos ja kunnia - 30 vuotta Likaisia Legendoja", joka pitää sisällään liki 20 keikkaa ajalla 30.9.-17.12. Kiertue starttaa Tallinnan Nokia Kontserdimajasta ja päättyy Baltic Princess -laivalle.

Kokoelman ja kiertueen lisäksi Yön juhlavuotta kilistellään Yön "Loisto"-viinillä ja Yön juhlakirja "Likaiset legendat - 30 vuotta Yötä" saapuu kauppoihin lokakuussa.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< KISS ulos Michael Ja... Daniel Radcliffe ent... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova