Tuorein sisältö

Katy Perry jatkaa historiallisia tekoja

18.08.2011 klo 11.42 | Luettu: 4027 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Katy Perry on ensimmäinen naisartisti ja vain toinen artisti maailmassa, jonka kaikki viisi singleä ovat nousseet Billboard Hot 100-listan ensimmäiselle sijalle

Tämänhetkisen Last Friday Night (T.G.I.F) -singlen noustessa Billboard-listan ykkössijalle, Katy Perrysta tuli historian toinen artisti, jonka samalta albumilta julkaistut viisi singleä nousivat listan ensimmäiselle sijalle. Vastaavaan on aiemmin saavuttanut vain Michael Jackson. Katy on samalla myös ensimmäinen naisartisti ja ainoa elossa oleva artisti joka tähän on pystynyt.

Katyn Teenage Dream -albumi on kerännyt menestystä rikkoen historiallisia ennätyksiä Billboard Pop Songs-listalla ja Katy on hallinnut radiokanavia viimeisen vuoden aikana California Gurls, Teenage Dream, Firework, E.T. ja Last Friday Night -hiteillään. Katyn kaikki viisi singleä ovat olleet kuuden eniten radioissa soitettujen kappaleiden joukossa julkaisuistaan lähtien.

Lisäksi Katy Perrysta tuli elokuun alussa ensimmäinen nykypäivän artisti, jonka kuusi singleä ovat nousseet BDS-seurannan kärkisijalle (”Waking Up In Vegas”, ”California Gurls”, ”Teenage Dream”, ”Firework”, ”E.T.” ja ”Last Friday Night”).

Last Friday Night (T.G.I.F) -single on tällä hetkellä Suomen toiseksi soitetuin radiokappale.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metalliraamattu puhu... Robottikopterit eivä... >

Keskustelut (3 viestiä)

CptBeefheart

18.08.2011 klo 12.16

Eikä ainuttakaan biisia albumille kirjoittanut itse.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

18.08.2011 klo 12.23

CptBeefheart kirjoitti:
Eikä ainuttakaan biisia albumille kirjoittanut itse.
Niin?

On kyl vähä jännä tää Katy. Onha se iha jees noin poppipuolella, mutta en ny iha ymmärrä kuitenkaa tätä näin suurta suosiota. Tisseillä jotai tekemistä asian kanssa vai mikä siinä on? Noh, siinäpä laulelkoot, kylhä niitä tissejä kattoo ja piisejä kuuntelee mielummin ku tätä suomalaista musiikkia mitä soi vaihtoehtosesti radiosta.
lainaa
Pal

18.08.2011 klo 12.45

Musiikki näyttää hyvältä silmille
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova