Tuorein sisältö

Samsungilta uusia Galaxy-sarjalaisia

24.08.2011 klo 11.15 | Luettu: 2998 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


Samsung on julkistanut tietoa uusista Galaxy-sarjan älypuhelimistaan, joskin laitteiden virallinen julkistus tapahtuu vasta Berliinissä pidettävässä IFA-elektroniikkatapahtumassa. Samsung on uusien mallien julkistuksen yhteydessä myös kehitellyt uuden nimeämiskäytännön, jonka tehtävänä on tuoda ripaus selkeyttä hankalasti ymmärrettäviin tuotenimiin.

Tuoreen nimeämiskäytännön ensimmäinen lapsi Galaxy W on 3,7 tuuman WVGA kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin, jonka laskentatehosta huolehtii 1,4 gigahertsin prosessori. W-mallin lisäksi tarjolle tulevat on ainakin M Pro, Y ja Y Pro -mallit, jotka kaikki toimivat Gingerbread-käyttöjärjestelmällä.

W-sarjalaiset viittaavat sanaan ”wonder”, joka kuvailee tuotteiden tasapainoa tyylin ja suorituskyvyn välillä. M-sarjalaiset puolestaan saavat nimensä sanasta ”magical”, ja mallien lupaillaan tarjoavan kuluttajille ripauksen high-endiä kohtuullisella hintalapulla. Viimeisenä uutena julkistuksena ovat Y-sarjalaiset, jotka ovat erityisesti nuorille ja kehittyville markkinoille suunnattuja budjettiluokan puhelimia – siitä myös sarjan nimi ”young”. Galaxy S, ”super smart”, pysyy yhä eräänlaisena lippulaivamallina. Hiljattain julkaistu Galaxy R sijoittuu heti seuraavaksi S-luokan alapuolelle. R-malli siis saa tietystikin nimensä sanoista ”royal” sekä ”refined”.

Pro-lisänimi älypuhelimissa viittaa QWERTY-näppäimistöön ja muihin ”ammattilaisominaisuuksiin”, ja Plus puolestaan tarkoittaa päivitettyä versiota jo olemassaolevasta mallista.

Asiasta uutisoi Engadget.




V2.fi | Samuel Kohtala
< Uutta Klamydiaa enna... Nokialta Symbian Bel... >

Keskustelut (2 viestiä)

Temposaur

24.08.2011 klo 14.22

En vain käsitä noita "Blackberry"-kopioita.

Eräälläkin myyntimiehellä näkyneet luurit on kyllä semmosia, joita ei vain pysty käsittämään. "Bisnismiehet" yrittävät ylisuurilla sormillaan näpytellä muka "kuulia" bisnispuhelintaan.

En vain käsitä, miten luurin alta taittuva kokoleveä näppäimistö ei ole vieläkään syrjäyttänyt täysin noita luureja.
lainaa
Temposaurus

24.08.2011 klo 17.44

Nakkisormet hiljaa...

Kyljestä liukuvia näppäimiä ei yleensä pysty käyttämään yhdellä kädellä, eivätkä aikuiset jaksa veivata sitä luukkua sataa kertaa päivässä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova