Sunrise Avenue ansaitsi jalometallia Saksasta ja Ruotsista

25.08.2011 klo 09.11 | Luettu: 1252 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen musiikkiviennin kirkkaimpiin menestyjiin kuuluva Sunrise Avenue on saavuttanut jälleen myynnillisiä merkkipaaluja, single Hollywood Hills on myynyt kultalevyyn oikeuttavan määrän Ruotsissa ja albumi Out Of Style on myynyt Saksassa kultaa.

Monen Euroopan maan lisäksi myös Ruotsissa Hollywood Hills on ollut yksi vuoden suurimmista hiteistä, se on edelleen kymmenen soitetuimman kappaleen joukossa länsinaapurimme radioasemilla. Youtubessa Hollywood Hills -video on kerännyt yli 5 miljoonaa katselukertaa.

Saksassa Sunrise Avenuen suosio on noussut entisestään kuluvan vuoden aikana, keikkapaikat ovat vaihtuneet suurempiin ja aikaisemmin tänä vuonna Hollywood Hills kelpasi yli 300 000 saksalaisen kotiin. Uuden I Don't Dance - singlen huiman suosion myötä myös albumin myynti on saavuttanut kultarajan Saksassa, sitä on myyty reippaasti yli 100 000 kappaletta.

Hollywood Hills on noussut Sunrise Avenuen uran suurimmaksi hitiksi, sille on toistaiseksi jaettu edellä mainittujen jalometallilevyjen lisäksi kultaa Sveitsistä ja Itävallasta. Out Of Style -albumin myynti lähentelee Suomessa jo platinarajaa.

Syksyllä yhtye suuntaa loppuunmyydylle kiertueelle Keski-Eurooppaan, lisäksi keikkoja on vuoden loppuun mennessä ainakin Venäjällä ja Ruotsissa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Spinefarmin leiriin ... Kierrätettyä ja kent... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

84873

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova