Tuorein sisältö

Chevy Chasella hommat hanskassa ja hanskat naulassa

25.08.2011 klo 19.13 | Luettu: 4091 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pari vuotta sitten väitettiin, että komedia Faijalla hommat hanskassa (National Lampoon's Vacation) saa jälleen jatko-osan. Alkuperäisen faijan poika koettaa viedä oman perheensä huvipuistoon, jonne matkattiin alkuperäisessä elokuvassa.

Alkuperäiseltä faijalta Chevy Chaselta on kysytty, tietääkö hän aiheesta jotakin. Chase ei virallisista kuvioista paljoa tiedä, mutta hän kertoo kirjoittaneensa alkuperäisen mutsin Beverly D'Angelon kanssa oman käsikirjoituksen. Heidän tarinassaan perhe lomailee risteilijällä. Kun he luulevat laivan olevan tulessa, he pakenevat pelastusveneellä ja päätyvät lähes autiolle saarelle. Saarella majailee vain ärsyttävä Eddie-serkku, jonka tosi-tv-ohjelma sinne unohti. Chase valittelee, että studiota on vaikea saada innostumaan.

Chase puhuu myös Fletch-sarjastaan. Chase tahtoisi yhä näytellä pääosaa, mutta studio ilmeisesti tahtoo hänet uuden sankarin oppi-isäksi, mistä Chase ei lainkaan pidä. Vastaava tarjous saattaa olla tulossa faija-sarjasta, jos uusi elokuva tehdään.

Faija-sarjan muita osia ovat Mieletön kesis (European Vacation), Joulupuu on kärvennetty (Christmas Vacation) ja Vegas Vacation.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Professori X jakaa k... Kiinan muurista elok... >

Keskustelut (2 viestiä)

MeRQuR

Rekisteröitynyt 19.04.2007

26.08.2011 klo 05.27

Eipä ole tainnut herra Chaselta yhtään huonoa komediaa tulla. Fletch:lle näkisi mielellään jatkoa.

Who are you?
Dr. Rosenpenis
Who?
Dr. Rosenrosen
Sorry, who are you?
Dr. Rosen

-Fletch
lainaa
Mix

29.08.2011 klo 13.47

Nimenomaan, Fletch ja Vacation-sarjaan vielä yksi osa niin maailma on pelastettu =) En näe edes syytä sille miksi esim. Fletch pitäisi kuvata uusiksi... leffa on mahtava, mutta ei mielestäni uusintaversion arvoinen.. mitä se uusi versio tulisi sisältämään, ei kukaan pysty niitä samoja vitsejä vääntämään fletc-tyyliin kuin ainoastaan Chevy Chase
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova