Tuorein sisältö

Paluu 80-luvulle mahdollista pikkujoulujen myötä

08.09.2011 klo 14.50 | Luettu: 2740 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

"Paluu 80-luvulle" -pikkujoulu-rockshow kiertää Suomea marras-joulukuussa (12.11.-10.12). Iloinen rockshow pysähtyy Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Seinäjoella, Oulussa ja Lempäälässä. Hullunhauska show on täynnä legendaarista kasarivuosikymmenen musiikkia, mutta solarium-aikakautta käsitellään myös sketsein, joissa pureudutaan mm. Pekka Marjamäen lyöntilaukaukseen, alkoholilainsäädäntöön, ravintoloiden pukeutumis- ja käyttäytymisetikettiin, politiikkaan, katsastusmiehiin, kotibileisiin ja urheiluun. Iloittelun musiikkiantia ovat legendaariset kasarikimarat kuten mm. Europen Final Countdown, Madonnan Like a Virgin, KISSin Heaven's on Fire ja Whitesnaken Here I Go Again.

Luvassa on mittava, mauton ja mahtipontinen hittisade, joka vie takaisin 80-luvulle, halusipa sitä tai ei. Aika parantaa haavat ja kultaa muistot, sanotaan. Mutta arpeutuuko 80-luku koskaan?

Rockshow:ssa näyttelevät Sami Hintsanen, Mira Luoti (PMMP), Heikki Hela, Heikki Silvennoinen ja Mikko Nousiainen. Musiikista vastaa tätä kiertuetta varten luotu superkokoonpano Juha Torvinen (kitara), Aku Syrjä (rummut), Sami Ruusukallio (basso), Ali Ahmaniemi (koskettimet) ja Heikki Silvennoinen (kitara).

Käsikirjoittajina toimivat Heikki Syrjä, Heikki Vihinen ja Riku Suokas. Kolmikon meriitteihin lukeutuvat mm. Vuonna 85 -Manserock-musikaali ja Alivuokralainen-farssi. Vihinen on tullut tunnetuksi myös Kummeli-sketsisarjan käsikirjoittajana.

Kiertue:
12.11. Helsinki, Kaapelitehdas
19.11. Oulu, Ouluhalli
2.12. Turku, HK Areena
3.12. Lempäälä, Ideapark
9.12. Lahti, Lahti Halli
10.12. Seinäjoki, Seinäjoki Areena


Liput 38 euroa / kpl + toimituskulut. Lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa maanantaina 12.9. Ikärajaton, anniskelualueet K-18.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Paluu tulevaisuuteen... Beetlejuice jatkaa ö... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova