Tuorein sisältö

Itsetuhoajatukset riivasivat Queen-kitaristia

13.09.2011 klo 00.15 | Luettu: 2890 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Queenin Brian May on myöntänyt ajatelleensa itsemurhaa bändin nokkamiehen Freddie Mercuryn kuoleman jälkeen. Queenin nokkamies kuoli AIDSin murtamana vuonna 1991.

Brian Mayn isä kuoli myös samoihin aikoihin, joten tyhjyyden tunne oli suuri. Tuli tunne, ettei halunnut enää elää.

- Muistan tunteneeni itseni hyvin sairaaksi. Olin palasina. Vajosin syvään masennukseen. Kun olet kiertävän bändin jäsen, joudut laittamaan perheesi ja ystäväsi odotuslistalle - keskittyen vain bändiin. Kun bändi loppui, tuli valtava menetyksen tunne - bändi oli perheeni. Menetimme Freddien, ja minä isäni lähes samaan aikaan. En halunnut enää elää, kadotin itseni täysin. Selvisin jotenkin päivästä toiseen mutta en saanut itseäni kuntoon. Niinpä minun piti lähteä paikkaan, jossa pääsin "irti" elämästäni. Vähitellen itsemurha-ajatukset hälvenivät.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näyttelijä Kevin Cos... Jenkkilän elektroroc... >

Keskustelut (1 viestiä)

queenisti

14.09.2011 klo 14.10

Olen aina miettinyt, että Freddien kuolema on ollut todella tiukka paikka muille Queenin jäsenille. Jätkät luoneet yhdessä käsitteen Stadion Rock ja kaikki olleet yksilöinäkin äärimmäisen poikkeuksellisia lahjakkuuksia niin kitaristi, rumpali kuin basistikin.

Ja silti Freddie oli Freddie: korvaamaton.

On tullut terapiatunti jos toinenkin tarpeeseen jätkillä. Kaikki loppui kuin seinään. En voi edes kuvitella minkälainen tunnelma oli Wembleyllä Freddien muistokonsertissa. Varmastikin käsinkoskelteltava.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova