Tuorein sisältö

Samsungin vastaisku kohdistuu suoraan seuraavaan iPhoneen

20.09.2011 klo 12.00 | Luettu: 2654 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


Applen seuraavaa iPhonea ei ole vielä edes julkistettu, mutta Samsung on jo vapauttanut varmistimet aseistaan jatkuvasti kovenevan patenttisodan seuraavassa taistelussa. Apple joutunee nyt maistamaan omaa lääkettään, kun korealainen elektroniikkajätti Samsung pyrkii haastamaan Applen, ja erityisesti iPhone 5 -älypuhelimen, raastupaan langatonta teknologiaa koskevien patenttien saralta.

Samsungin sanoman mukaan Applen on jatkossa mahdotonta myydä mobiililaitteitaan, ellei se poista niistä kokonaan olennaisia matkaviestinverkon toimintoja. Tarkempaa tietoa Samsungin tarkoittamista patenteista ei ole, mutta ne voisivat koskea esimerkiksi NFC-teknologiaa, langatonta latausta tai langattomasti tapahtuvia ohjelmistopäivityksiä.

Asiasta uutisoi Dvice.

V2.fi | Samuel Kohtala
< ViewSonicilta kolmas... Kauhuklassikon The T... >

Keskustelut (2 viestiä)

trent67

Rekisteröitynyt 12.04.2007

20.09.2011 klo 22.50

Onhan tuo Applelta ollut tosi naurettavaa mussuttaa jostain muotoilun samankaltaisuuksista varsinkin jos itse on varastanut kaiken muilta.
lainaa
lilly

22.09.2011 klo 18.19

Toimittajahan nyt ymmärtää että termin 'varmistimen poistaminen' käyttäminen on vihapuhetta ja erityisen tuomittavaa suvaitsevassa suomessamme, sillä sitä käytti 30 -luvulla saksalainen teatteri ohjelmistossaan. On turha väittää ettei muka tiennyt.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova