Tuorein sisältö

Creative uudistaa kaiutinsarjojaan

21.10.2007 klo 15.34 | Luettu: 2052 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Creative tuo markkinoille uudet kaiutinmallit niin Inspire, I-Trigue kuin GigaWorks-sarjaankin. Inspire on valmistajan halpasarja, I-Trique keskikastin sisustuskaiutin ja GigaWorks on palkintoja saanut, vakavan harrastajan tietokoneen tai kannettavan musiikkisoittimen kaiutin.

Inspire T10 on suositushinnaltaan 49 euroa maksava stereokaiutinpaketti, jonka pienet, kiiltävän mustat kaiuttimet on varustettu BasXPort-teknologialla. BasXPort mahdollistaa myös matalien äänien toistamisen ilman erillistä bassovahvistinta.

I-Trique 3000 sisältää kaksi tornimallista, kolmella elementillä varustettua pöytäkaiutinta, sekä erillisen kompaktin bassovahvistimen. 99 euron hintaisessa kaiutinpaketissa tulee mukana myös langallinen kauko-ohjain äänenvoimmakuuden ja bassotoiston säädöillä sekä kuulokeliitännällä ja virtapainikkeella varustettuna. 139 euron hintaan myytävässä I-Trigue 3000i:ssä on myös iPod-telakka ja mediasoittimen kauko-ohjainyksikkö.

GigaWorks HD50 on pieneen tilaan pakattu stereokaiutinpari, joka sisältää Creativen viimeisintä kaiutinteknologiaa. Perusmalli maksaa noin 149 euroa ja iPod-telakalla varustettu GigaWorks HD50i kustantaa 189 euroa. GigaWorks T40 puolestaan on palkintoja voittaneen T20:n seuraaja. Keskiäänielementtejä on nyt kummassakin kaiuttimessa kaksi edellisen yhden sijaan. 149 euron hintaiseen T40-pakettiin voi marraskuusta alkaen ostaa lisäksi erillisen iPod-telakointiyksikön hintaan 79 euroa.

Inspire T10
I-Trigue 3000

GigaWorks HD50
GigaWorks T40

V2.fi | Matti Lintula
< Jennifer Lopez ja Ma... Ovelille vampyyreill... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova