Tuorein sisältö

Uudelleen lämmiteltyjä kauhuja: Linnut, Child's Play, Manaaja

22.10.2007 klo 16.43 | Luettu: 11523 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Yksikään kauhuklassikko ei ole turvassa Hollywoodin uusintabuumilta. Valmistuneiden uusintojen kuten Halloween, The Texas Chainsaw Massacre, Dawn of the Dead, The Amityville Horror, The Omen, The Hills Have Eyes, House on Haunted Hill, The Wicker Man ja Psyko seuraan ovat pääsemässä:

Linnut
Alfred Hitchcockin ohjaaman kaikkien eläinkauhuelokuvien esikuvan uudesta versiosta saattaa vastata James Bondin seikkailut kaksi kertaa uudelleen aloittanut Martin Cambell (Kultainen Silmä, Casino Royale). Uusintakauhujen veteraani Naomi Watts (The Ring, King Kong) saattaa näytellä Tippi Hedrenin tutuksi tekemää päähenkilöä. Elokuva on tulossa, mutta yksityiskohdat ovat epäselviä mahdollisen Hollywood-lakon vuoksi.
Lähde: The Hollywood Reporter

Child's Play
Viiden Child's Play -elokuvan tuottaja David Kirschner on kertonut, että murhaajanukke Chuckyn tarina aloitetaan uudelleen. Alkuperäinen käsikirjoittaja Don Mancini on jo työn touhussa. Tahattomasta huumorista mustan huumorin puolelle edenneen sarjan uusi versio tulee olemaan "ehdottomasti aiempaa pelottavampi". Kirschner kertoo elokuvan seuraavan alkuperäistä kulttiklassikkoa hyvin tarkasti, mutta sisältävän mojovia yllätyksiä. Chuckyn äänenä toimineen luonnenäyttelijä Brad Dourifin osallistumisesta ei ole puhetta.
Lähde: Firstshowing

Manaaja
Myös kahdella Oscarilla palkittu, monia haukuttuja jatko-osia ja yhden uudelleen leikatun version saanut "kaikkien aikojen pelottavin elokuva" saattaa liittyä kerhoon. Alkuperäiselokuvan lapsitähti Linda Blair on vihjaillut asiasta (irvistellen).
Lähde: IESB.net

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rottatouille maistui... Ruotsalainen kimalta... >

Keskustelut (2 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

22.10.2007 klo 21.32

No seed of chuckyn jälkeen on aika lailla pakko aloittaa alusta jos tarinaa jatkaa haluaa.
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

23.10.2007 klo 09.18

Chucky on kyllä mielestäni yksi ei-pelottavimmista kauhuhahmoista.

Keksisivät mielummin jotain uusia ideoita. Metsään näiden kanssa mennään kuitenkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova