Tuorein sisältö

Transformers 4 ja 5 saatetaan kuvata yhdessä, Jason Statham mainittu jälleen

18.10.2011 klo 10.53 | Luettu: 3306 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Transformers: Kuun pimeä puoli on sijalla neljä kaikkien aikojen menestyneimpien elokuvien listalla (inflaation vaikutusta ei ole otettu lukuun). Jos lippuja oltaisiin jaettu ilmaiseksi, leffa olisi silti tienannut satoja miljoonia pelkillä lelumyynneillä. Lelufirma Hasbro tahtoo jatkoa, jatkoa, jatkoa.

Hasbro neuvottelee parhaillaan jatkosta Paramount Picturesin, ohjaaja Michael Bayn ja tuottaja Steven Spielbergin kanssa. Kaksi jatko-osaa saatetaan kuvata samalla kertaa. Tämä auttaisi tekijöitä pitämään kulut kurissa ja Hasbroa suunnittelemaan rauhassa, minkälaisia leluja kauppoihin työnnetään ensi-iltojen tienoilla.

Vastoin aiempia puheita Bay saattaa jatkaa ohjaajana. Hän tahtoo yhä kuvata ensin pitkään suunnittelemansa pienemmän elokuvan Pain & Gain, joka on kehonrakennuksen maailmaan sijoittuva rikostarina.

Shia LaBeouf ei palaa pääosaan. Jason Stathamin nimi mainitaan jälleen. Stathamia ilmeisesti yhä harkitaan, mutta miehelle ei ole tehty virallista tarjousta.

Juorujen mukaan Statham halutaan myös Fast & Furious -sarjaan, jonka senkin seuraavat osat saatetaan kuvata yhteen putkeen, joten Hollywoodissa haastetaan taas riitaa naapurin kanssa.

Hasbro-tuotteet Laivanupotus (Battleship), Micronauts, Candyland, Risk, Stretch Armstrong, Clue ja Monopoly ovat yhä kääntymässä elokuviksi. Hasbro ottaa tulevaisuudessakin varman päälle, eikä lähde itse rahoittamaan elokuvia (toisin kuin sarjakuvafirma Marvel teki).

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotimaista synkistel... Canon 1D X tarjoaa h... >

Keskustelut (4 viestiä)

Asku

Rekisteröitynyt 25.08.2007

18.10.2011 klo 16.39

Täytyykö sitä Stathamia tunkea joka paikkaan? Crankit oli katsottavia + muutama muu pläjäys, mutta nykyään Stathamin tusinat salamurhaaja-elokuvat jne. vievät maun koko jätkästä. Ja sanottakoon, etten pysty kuvittelemaan Stathamia Transformereihin, kuin jonakin karskina armeijatyyppinä.
svgdfvb

18.10.2011 klo 17.48

Ei enää! Ei! Ei enää lisää näitä kikkareita
muailmanääntämahtuu

19.10.2011 klo 13.36

kalliita lelumainoksia
TatiTheThird

19.10.2011 klo 18.10

Ei Baytä ohjaajaksi! Laittaisi vaikka Spielbergin, mutta ei Michael Baytä! Ja näköjään on tuo Hasbrokin keksinyt tavan saada rahaa. Monopoly -leffa. Anna mun kaikki kestää.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova