Tuorein sisältö

Suomi saa uuden kitarasankarin lokakuun lopulla

21.10.2011 klo 08.46 | Luettu: 2286 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kuluvan lokakuun viimeinen viikonvaihde on kitaristien juhlaviikonloppu, kun Raision Kerttulassa valitaan Kitarasankari, vuosimallia 2011. Karsinta tapahtuu perjantaina 28.10., alkaen iltapäivällä klo 15 ja lauantaina 29.10. on vuorossa finaali, joka alkaa klo 18:n jälkeen.

Kilpailijoita säestää Rock-It-Launcher -yhtye. Perjantain erikoisesiintyjiä ovat lisäksi The Blanko, sekä bändikilpailuissa palkintopöydät tyhjentänyt 5TH Of April –yhtye. Lauantain erikoisvieraana on Negative, jonka kitaristina on Kitarasankari 2010 –kisan voittanut turkulainen Hannu Salmi. Molempien iltojen juontajana on monesta musiikkikuviosta tuttu Jone Nikula. Hänen apunaan on edellisessä kisassa kakkoseksi sijoittunut Tom Stillman.

Perjantaina soittajat karsitaan kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen on ilman bändiä yksin lavalla tai valmiiden taustojen päälle soittaen. Siitä valitut pääsevät toiselle kierrokselle, joka on samalla semifinaali. Perjantaina on paikan päällä myös huippukitaristi Tuomas Wäinölän kitarakliniikka.

Lauantain finaalissa kisa etenee kahdella pudotuskierroksella niin, että lopulta on jäljellä kolme sankarikokelasta, joista yksi valitaan KITARASANKARI 2011 –tittelin voittajaksi. Uutena osiona on mukana introkisa, jossa kilpailijat saavat tehtäväkseen soittaa joukon maailman tunnetuimpia kitaraintroja – ne valitaan sattumanvaraisesti 20 intron joukosta. Voittaja saa mm. 1500 euron lahjakortit ja mahdollisuuksia.

Sekä perjantai että lauantai ovat yleisötilaisuuksia. Perjantain liput maksavat ovella 10 euroa ja lauantain liput 20 euroa. Pe-la –passi maksaa ovella 25 euroa. Edullisinta on ostaa ennakkolippu, jolloin pe-la –passin saa 20 eurolla. Liput myy Menolippu / Lippupalvelu .


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Viranomaiset kielsiv... Microsoft demonstroi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova