Tuorein sisältö

Marvelin The Punisher tv-sarjaksi

21.10.2011 klo 17.15 | Luettu: 2954 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Punisher eli Tuomari on yksi sarjakuvahahmoista, jotka Marvel lisensoi ulkopuolisille tahoille, mutta jotka ovat palautuneet Marvelille sen jälkeen, kun Marvel alkoi itse tuottaa elävää kuvaa. Marvel on silti päättänyt vuokrata hahmon uudelleen.

20th Century Fox ja tuottaja Ed Bernero (Criminal Minds) suunnittelevat aiheesta tv-sarjaa, jonka on määrä koostua tunnin mittaisista jaksoista. Tässä versiossa Frank Castle on menestyvä poliisietsivä New Yorkissa. Öisin hän eliminoi rikollisia säälimättömänä "Tuomarina".

Samaan aikaan ABC suunnittelee Marvelin hahmoihin perustuvia tv-sarjoja Hulk ja AKA Jessica Jones (sarjakuvan nimi: Alias). ABC kuuluu samaan konserniin kuin Marvel.

Ja samaan aikaan, Fox suunnittelee tv-sarjaa The Spectre, joka perustuu Marvelin kanssa kilpailevan DC Comicsin sarjakuvaan. Myös DC:n omistava Warner Bros. tuottaa itse tv-sarjoja, joten oikeuksien myyminen kilpailijoille ei tv-piirien pomoja pelota.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Wachowskeilta origin... Stephen Kingin Tukik... >

Keskustelut (6 viestiä)

tuomitsen

21.10.2011 klo 17.39

Öööh... Castle päivisin Tuomari öisin? Fox kanava? Siis koko perheelle sopiva miedolla väkivallalla pyörivä sarja? Ei kiitos. Jos Tuomarista sarja niin HBO, Showtime, AMC tai FX saisi ottaa kehiin, sillä väkivaltaa saa olla ja sitähän tarvitaan kun kyseessä on Toomari. Mutta miksi joku kostaja vain öisin? Ei enempää voida Batmanta matkia tahi DD:t? Kun Castlen perhe kuoli, kuoli myös Castle. Tilalle tuli Tuomari.
turpajeesus

21.10.2011 klo 18.06

Yhdyn edelliseen kommentoijaan.
Tero

21.10.2011 klo 19.42

Veikkaan että ongelma näiden marvel sarjojen tekijöillä on se ettei tiimissä ole oikeasti yhtään kunnon fania ketkä voisi antaa palautetta siitä miten sarja menee oikeasti.

toivottavasti tästä tulee edes jotain hyvää, vaikka Thomas Jane päärooliin.
MCA

21.10.2011 klo 23.06

Miksi vitussa Marvel antaa Foxin koskea mihinkään X-Men 3, Elektran ja Fantastic Four-elokuvien jälkeen?
Enkä kyllä itsekkään lämpene millekkään yön kostaja Tuomarille, mutta sen voisi ehkä selittää jotenkin tyyliin: "Castle pitää Tuomari persoonansa salassa käyttääkseen poliisikontakteja hyödyksi" tms.
Retu

22.10.2011 klo 17.14

HBO:n tuottamana ja Ray Stevensonin näyttelemä Punisher-sarja olis helvetin kova.
Mavors

24.10.2011 klo 09.52

Hmm, kuulostaa vähän liikaa Dexteriltä. Nimi vain muuttunut.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova