Tuorein sisältö

Munattomat näyttää suuntaa suomalaisessa rockissa

26.10.2011 klo 11.23 | Luettu: 1872 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Munattomat on Suomi-rockin tuottajalegenda Atte Blomin uusin kiinnitys hänen uudelle Unja Records -levymerkilleen. Onnen sirpaleet on helsinkiläisen, kulttisuosiota nauttivan bändin kolmas levy. Levy julkaistaan keskiviikkona 2.11.2011. Tyylilajiltaan bändi edustaa progressiivisesta rockia punk-vivahtein ja siinä yhdistyvät raskaan rockin intensiteetti ja progressiivisen rockin moni-ilmeisyys melodioita unohtamatta.

"Munattomat näyttää suuntaa suomalaisessa rockissa", väittää Atte Blom. Munattomien musiikissa perinteinen rock, proge, punk, iskelmä ja black metal lyövät kursailematta kättä keskenään.

Levyltä voi kuulla vaikutteita 1960-luvun lopun ja 1970-luvun progebändeistä, kuten Tasavallan presidentistä ja Tabula Rasasta. Toisaalta 1970-luvun uusi aalto ja punk elää bändin kantaaottavissa teksteissä. Myöhempää vaikutetta edustava raskaus on kotoisin 1980- ja 1990-luvun metallibändeistä kuten Stone, Amorphis, Kotiteollisuus ja Maj Karma.

Onnen sirpaleet on Munattomien kaupallinen debyytti kahden omakustannejulkaisun jälkeen.

www.munattomat.com

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusi Metallica-album... Thaimaan tulvat tuho... >

Keskustelut (1 viestiä)

jonne

26.10.2011 klo 11.37

Ehdin jo toivoa jotain, mutta eikö näihin suomirokkibändeihin ikinä saada vokalisteja joiden äännähtlyä voisi edes etäisesti kutsua lauluksi. Ei tuota asennemylvintää yksinkertaisesti jaksa, ei edes naurata, kenttä on sen suhteen täysin kylläinen.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova