Tuorein sisältö

Ei enää perhe-elokuvia Eddie Murphyltä

26.10.2011 klo 21.15 | Luettu: 2043 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Joskus muinoin coolina kollina pidetty koomikko ja näyttelijä Eddie Murphy saattaa palata ruotuun. Rolling Stonen haastattelussa mies kertoo, ettei hän ole enää kiinnostunut perhe-elokuvista, vaan hän yrittää tehdä särmikkäämpää kamaa. Murphy kuvailee itseään puolieläköityneeksi vapaaherraksi, joka tekee toisinaan töitä viihdyttääkseen itseään.

Lupailtu Beverly Hills kyttä IV on peruttu. Murphyn mukaan käsikirjoitukset olivat teennäistä saman toistoa. Hän suunnittelee tuottavansa tv-sarjan, jossa seikkailee hänen hahmonsa Axel Foleyn poika. Foley itse on poliisipäällikkö: sarjan toteutuessa Murphy palaisi rooliin ainakin pilottijaksossa.

Murphy suunnittelee myös palaavansa stand-up-koomikoksi vuosikymmenten tauon jälkeen. Luvassa on komediaa ja hänen "paskan bändinsä" soitantaa, kunhan Murphy saa otettua itseään niskasta kiinni. Murphy juontaa seuraavan Oscar-gaalan, joten paluun sietääkin olla mielessä.

Murphy nähdään piakkoin rikoskomediassa Tower Heist.Lähde: Rolling Stone

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tarantino täytti orj... Esittelyssä Tom Crui... >

Keskustelut (1 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

27.10.2011 klo 04.44

Yllätyin nähdessäni jampan nimen tower heistin trailerin lopussa. En tunnistanut itse trailerissa kun ei tullut sitä saatananmoista myötähäpeän aaltoa hänen pompatessaan ruudulle...

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova