Tuorein sisältö

Superkäsikirjoittaja uhoaa pistävänsä Teräsmiehen ojennukseen

23.10.2007 klo 16.52 | Luettu: 2000 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mark Millar, sellaisten Marvel-sarjakuvien kuin Ylivertaiset, Ultimate X-Men ja Sisällissota kiitelty kirjoittaja, uhoaa kirjoittavansa seuraavalle Teräsmies-elokuvalle käsikirjoituksen, joka unohtaa aiemmat osat ja viehättää siinä lapsia missä vanhempiakin faneja. Millar on toisin sanoen tarttumassa tilaisuuteen, joka on avoinna useille kirjoittajille Superman Returnsin kirjoittajien saatua kenkää. Millar kertoo, että hänellä on jo entuudestaan satoja sivuja muistiinpanoja tätä unelmaprojektia varten, jonka hän kirjoittaisi vaikka ilmaiseksi.

Slashfilm mainitsee myös viime aikoina liikkuneet huhut, joiden mukaan 80-luvun Teräsmiehiä kunnioittanut/kopioinut ohjaaja Bryan Singer sysättäisiin sivuun, jotta Teräsmiehestä saataisiin valkokankaalle ajanmukaistettu versio samaan tapaan kuin Batmanista hiljattain. Superman Returns, joka sitkeiden huhujen mukaan maksoi kaiken kaikkiaan 250-300 miljoonaa dollaria tai enemmän, ei ollut elokuvastudion odottama suurmenestys.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scorsesen ja DiCapri... iTunes ärsyttää Radi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

23.10.2007 klo 17.19

Superman Returns oli kyllä tuskaisin parituntinen mitä on tullut teattereissa vietettyä hyvään hetkeen. Suht hienon lentokonekohtauksen lisäksi pätkässä ei ollut yhtään ainoaa näkemisen arvoista minuuttia. Minun silmissäni siis ei tule olemaan vaikeaa pistää paremmaksi... :)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova