Tuorein sisältö

X-Fi -teknologia myös kuulokkeisiin

24.10.2007 klo 12.15 | Luettu: 4501 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Creative lanseerasi tietokoneen äänikorteissaan Xtreme Fidelity, eli lyhyemmin X-Fi -teknologian vuonna 2005. Tekniikka pitää sisällään CMSS 3D:n, joka luo tilavaikutelman myös tavallisiin stereokaiuttimiin. X-Fi:hin kuuluu myös 24-bittinen äänen kristallisoija, joka korjaa esimerkiksi MP3-tiedostoihin pakkauksessa tullutta äänen latistumista.

Nyt Creative on tuonut markkinoille Aurvana X-Fi -kuulokkeet, joissa on käytetty samaa äänikorteista tuttua tekniikkaa. X-Fi Crystalizer parantaa äänen dynamiikkaa ja CMSS 3D levittää musiikin kuulijan ympärille. Äänentoistosta vastaavat 40mm halkaisijaltaan olevat Neodyymi-elementit. Tukevat pehmusteet ja aktiivinen taustamelun suodatus mahdollistavat kuulokkeiden käytön myös meluisassa ympäristössä. Kuulokkeet saa taitettua pieneen tilaan helppoa kuljetusta varten.

Aurvana Live! -kuulokkeet ovat myös pehmustetut, mutta eivät sisällä aktiivista taustamelun suodatusta tai X-Fi -teknologiaa. Uusien bioselluloosa-kalvojen luvataan tekevän äänestä vanhojen paperikalvojen tapaan lämpimän ja miellyttävän kuuloisen.

Aurvana-kuulokeperheeseen kuuluvat myös Aurvana DJ -sankakuulokkeet ja Aurvana -tulppakuulokkeet. Tulppakuulokkeissa on käytetty AuralSeal -tekniikkaa, joka poistaa jopa 90% ympäristön melusta.

Aurvana-tulppakuulokkeet ja Aurvana DJ -kuulokkeet maksavat 99 euroa, Aurvana Live! 129 euroa ja lippulaivamalli Aurvana X-Fi 249 euroa.

Creative Aurvana X-Fi
Creative Aurvana Live!

V2.fi | Matti Lintula
< Mestaritaikurin onge... Reggae-tähti sai pol... >

Keskustelut (3 viestiä)

firece

Rekisteröitynyt 13.10.2007

24.10.2007 klo 14.26

Tuöi vähänän myöhässä tämä uutinen tänne. Tästähän oli jo tämän kuukauden mikrobitissäkin. Asiaan aika hienoa että ne tulevat kuulokkeisiinkin ainakin äänikortissa tuo x-fi on toiminut hyvin. Jos toimii yhtä hyvin niin hankin aurana livet.
lainaa
BKNR

24.10.2007 klo 17.12

firece kirjoitti:
aika hienoa että ne tulevat kuulokkeisiinkin ainakin äänikortissa tuo x-fi on toiminut hyvin. Jos toimii yhtä hyvin niin hankin aurana livet.


"Aurvana Live! -kuulokkeet ovat myös pehmustetut, mutta eivät sisällä aktiivista taustamelun suodatusta tai X-Fi -teknologiaa. "
lainaa
Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

27.10.2007 klo 08.38

Pakko saada Aurvana X-Fi... o_o
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova