Tuorein sisältö

Saksassa nostatetaan nuorten euroviisuintoa, Ukrainalta luvassa suuri show

29.11.2011 klo 00.02 | Luettu: 1194 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Saksassa tulevan euroviisun haku pyrkii herättämään nuoreten mielenkiinnon. Tv-kanavat Das Erste ja ProSieben sekä ARD:n nuorten radiokanavat etsivät Saksan euroviisuedustajaa 12. tammikuuta alkaen. Karsinta huipentuu 16. helmikuuta lähetettävään finaaliin. Sandra Rieß ja Steven Gätjen juontavat.

Pudotuskilpailuna järjestettävään Saksan euroviisukarsintaan on valikoitunut 20 artistitulokasta hakemusten ja koelaulujen perusteella. Kilpailijat esitellään pudotuskilpailuissa, jotka käynnistyvät ProSieben-kanavalla 12. tammikuuta.

Unser Star für Baku 2012 -kilpailun neljännesfinaali lähetetään Das Erste -kanavalla 9. helmikuuta. Semifinaali käydään jälleen ProSiebenillä 13. helmikuuta ja finaali Das Erstellä 16. helmikuuta. Tuomariston puheenjohtajan nuijaa pitää hallussaan yksi Saksan suosituimmista artisteista, Thomas D.

Myös Ukraina panostaa täysillä! Ukraina on yksi viime vuosien menestyneimmistä euroviisumaista. Myös Bakun Euroviisuihin Ukraina tähtää tosissaan. Tv- ja radioyhtiön NTU:n suunnitelmissa on massiivinen viisushow, johon oman lusikkansa ovat sotkeneet myös takavuosien viisutähdet Ani Lorak ja Philip Kirkorov.

Pääosa Ukrainan karsinnan finalisteista valitaan avoimeen kilpailuun ilmoittautuneiden joukosta. Ilmoittautumisaika päättyy 25. joulukuuta ja muutamaa viikkoa myöhemmin tuomaristo kokoontuu arvioimaan ehdokkaat.

Yksi paikka Ukrainan finaalissa on varattu Inter -tv-kanavalla syksyn ajan pyörineen Show No.1 -kilpailun voittajalle. Vuoden 2008 euroviisukakkosen Ani Lorakin ja venäläisen supertähden ja lukuisten euroviisuhittien tekijän Philip Kirkorovin luotsaama kilpailu huipentui muutama viikko sitten Unrealistic Boys -yhtyeen voittoon.

(Lähde Satumaa.yle.fi)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Applen mobiililaitte... Ruotsi luottaa tuttu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova