Tuorein sisältö

Uusi nimi avittamaan musiikkialan vientiponnisteluja

30.11.2011 klo 00.00 | Luettu: 1416 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Music Export Finlandin johto vaihtuu. Projektipäällikkö Tuomo Tähtinen seuraa tehtävässä Tampere-talon johtoon siirtyvää Paulina Ahokasta.

Tuomo Tähtinen on toiminut Music Export Finlandissa vuodesta 2008 lähtien Isoon-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin suuntautuvista hankkeista sekä viestinnästä vastaavana projektipäällikkönä. Hän toimii virkaatekevänä toiminnanjohtajana 29. marraskuuta 2011 alkaen kunnes Music Export Finlandin ja Suomalaisen musiikin tiedotuskeskus Fimicin toiminnot yhdistävän Music Finlandin johtoon on nimitetty toiminnanjohtaja.

Music Export Finlandin tehtävänä on auttaa suomalaista musiikkialaa kasvattamaan vientitulojaan. Vuonna 2010 Music Export Finland toteutti 43 vientihanketta 14 eri maassa ja sen toiminnan parissa oli lähes 300 kotimaista yritystä tai yhteisöä. Hankkeiden kautta 88 suomalaista artistia tai yhtyettä esiintyi kansainvälisille musiikkialan ammattilaisille 10 maassa.

Music Export Finlandin ja Suomalaisen musiikin tiedotuskeskus Fimicin toiminnot sulautetaan uuteen yhdistykseen, Music Finlandiin vuoden 2012 aikana.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tom Hanks natsien pu... Poliittisesti valveu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova