Tuorein sisältö

Jurassic Park 4? JP 3D? Tintti 2 vahvistettu.

05.12.2011 klo 21.43 | Luettu: 2988 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kathleen Kennedy on kaikkien aikojen menestynein elokuvatuottaja heti kumppaninsa Steven Spielbergin jälkeen. Nainen on lausunut muutaman sanan jenginsä lähitulevaisuudesta.

Jurassic Park 4 on ollut jo vuosikausia vuorotellen suunnitteilla ja ei-suunnitteilla. Kennedy sanailee, että käsikirjoituksen on oltava todella hyvä: jos elokuva tehdään, se tehdään hyvästä syystä. Elokuva on tällä hetkellä suunnitteilla.

Universal Pictures tahtoo kääntää ensimmäisen Jurassic Parkin kolmiulotteiseksi. Tuleeko näin käymään, se riippuu siitä, onko ohjaaja Spielbergillä ja kuvaaja Janusz Kaminskilla aikaa valvoa käännöstyötä. (Kaminski ei kuvannut ensimmäistä, vaan toisen Jurassic Parkin. Alkuperäisten tekijöiden panosta arvostava Kennedy saattoi muistaa asian väärin.)

Jos kuvittelit, että Yhdysvallat on tärkeä markkina-alue Yhdysvaltojen elokuvateollisuudelle, ajattele asiaa uudelleen. Kennedyn mukaan Tintin seikkailut 2 etenee. Kennedy uskoo, että näyttelijöiden liikkeet voidaan kaapata ensi vuonna, jolloin elokuva on valmis jouluna 2014 tai kesällä 2015. Ensimmäinen Tintin seikkailut saapuu amerikkalaisiin teattereihin vasta tämän kuun loppupuolella. Ensimmäisen osan ohjasi Spielberg, toisen osan ohjaa Peter Jackson, kunhan hän ehtii Hobitti-kiireiltään.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Guy Pearce velmuilee... Erilainen kauhutarin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova