Tuorein sisältö

Ystävän kanssa ilmaiseksi rock-klubille

06.12.2011 klo 17.40 | Luettu: 1827 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ystävänpäivänä tiistaina 14. helmikuuta 2012 vietetään Suomen rock-klubien liiton perustamaa kansallista keikkapäivää. Vuosittaisen juhlapäivän tarkoitus on haastaa suomalaiset käymään keikoilla ja osoittaa kuinka laadukkaita artisteja ja klubeja maassa on. Kansallisena keikkapäivänä Suomen suurimmat rock-klubit kautta maan tarjoavat ilmaista ohjelmaa ystävänpäivän viettäjille avoimet ovet -periaatteella.

Ilmaisilla esiintymisillä houkutellaan klubeille tuttujen naamojen lisäksi ihmisiä, jotka eivät käy normaalisti keikoilla. Keikkapäivässä ovat mukana Tavastian lisäksi muun muassa Seinäjoen Rytmikorjaamo, Jyväskylän Lutakko, Helsingin Nosturi, Bar Loose, Korjaamo ja Tavastia, Hämeenlinnan Suistoklubi, Joensuun ravintola Kerubi, Tampereen ja Turun Klubit, Oulun Teatria ja 45 Special sekä Rauman Bar Hovi.

Alkuvuonna 2010 perustettu Suomen rock-klubien liitto on itsenäisten ja säännöllistä elävän musiikin toimintaa järjestävien klubien yhteenliittymä, joka tuo esiin keikkajärjestäjien näkökulmaa musiikkibisnekseen ja edistää elävän musiikin arvostusta. Tällä hetkellä liittoon kuuluu yli 20 klubia ympäri Suomen. Rock-klubien liitto syntyi musiikkialan mullistusten saattelemana, tarpeesta jakaa kokemuksia rock-klubien välillä. Artisteilla ja esimerkiksi festivaaleilla on omat edunvalvontajärjestönsä ja rock-klubien liiton myötä myös säännöllisiä tapahtumia järjestävien tahojen ääni nousee kuuluville. Kansallinen keikkapäivä on liiton ensimmäinen julkinen ponnistus.

Helsingin Tavastian kansallisen keikkapäivän ohjelma ilmoitetaan tammikuussa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Guns N' Roses ylitti... Rammstein pahoittele... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova