Tuorein sisältö

Kiinalaisvalmistajalta halpoja tablettitietokoneita

07.12.2011 klo 11.40 | Luettu: 3160 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


Kiinalainen elektroniikkavalmistaja Ainol on monien halpiskaupoista löytyvien MP4-pohjaisten mediasoitinten takana, ja nyt yritys on tuomassa markkinoille uunituoreen NOVO7-tablettitietokoneen. Uusimmalla Android 4.0 Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmällä toimiva tabletti on yksi harvoista alle 100 dollarin hintaluokkaan sijoittuvista uutuuksista.

NOVO7 on nimensä mukaisesti varustettu 7 tuuman kosketusnäytöllä. Sisältä ei löydy useampia ytimiä, vaan prosessointipuolen hoitaa MIPS Technologyn kehittämä energiatehokas 1 gigahertsin Xburst CPU. Tallennustilaa tabletista löytyy 4 Gt, mutta se on laajennettavissa micro SD -korttipaikan avulla. Laitteesta löytyvät myös USB 2.0 ja HDMI 1.3 -liitännät. Akkukeston luvataan olevan parhaimmillaan 8 tunnin luokkaa.

NOVO7-tabletti ilmestyy aluksi vain Kiinan markkinoille, mutta se päätynee lähitulevaisuudessa myös kansainväliseen levitykseen vaihtoehtoisesti brändättynä. Yritys on tuomassa markkinoille myös suurempikokoisilla näytöillä varustettuja tabletteja, joten budjettiluokan laitteista kiinnostuneille edessä saattaa olla mielenkiintoisia aikoja.



Asiasta uutisoi Dvice.


V2.fi | Samuel Kohtala
< Unkari etsii uutta e... Metallimessuille par... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova