Tuorein sisältö

Angelina Jolie Luc Bessonin ohjaukseen

07.12.2011 klo 18.53 | Luettu: 3325 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Angelina Jolie neuvottelee ohjaaja-kirjoittaja Luc Bessonin tulevan elokuvan pääosasta. Nimeä elokuvalla ei vielä ole. Se tulee muistuttamaan Bessonin varhaisia töitä Tyttö nimeltä Nikita ja Léon. Draamajännäriksi kuvailtu elokuva liittyy jollain tapaa tämän päivän tieteeseen.

Elokuvan on tarkoitus olla seuraava Jolielle ja Bessonille. Besson on saanut valmiiksi historiallisen draaman The Lady, joka kertoo Nobelin rauhanpalkinnon saaneesta poliitikosta Aung San Suu Kyi:sta. Jolie puolestaan on juuri ohjannut Bosnian sodasta kertovan draaman In the Land of Blood and Honey oman käsikirjoituksensa pohjalta. Kyseessä on Jolien esikoisohjaus.

Myöhemmin Jolien on määrä näytellä maineikasta diplomaattia ja seikkailijaa Gertrude Belliä Ridley Scottin ohjauksessa. Jolien tähdittämä Kleopatra-elokuva on ollut työn alla vuosia, ja on yhä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Judas Priestille voi... Showpainija Chris Be... >

Keskustelut (2 viestiä)

Markymark

07.12.2011 klo 22.35

Hmmm.. Muuten hyvä MUTTA, eikös Luc Bessonilta tullut jo yksi elokuva jonka tarkoitus oli olla Leon 2 tai tyttö nimeltä nikita ja tuon leffan nimi oli Columbiana?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

08.12.2011 klo 18.16

Markymark kirjoitti:
Hmmm.. Muuten hyvä MUTTA, eikös Luc Bessonilta tullut jo yksi elokuva jonka tarkoitus oli olla Leon 2 tai tyttö nimeltä nikita ja tuon leffan nimi oli Columbiana?


Se oli Bessonin tuotanto ja käsikirjoitus. Niitä riittää. Tämä on pitkästä aikaa Bessonin oma tämäntyylinen ohjaustyö.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova