Tuorein sisältö

Winona Ryder ei epäile miestään murhaajaksi

13.12.2011 klo 23.59 | Luettu: 9574 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Winona Ryder on kiinnitetty tositapahtumia kuvaavaan draamaan The Iceman.

Elokuva kertoo Richard Kuklinskista, joka oli perheensä tietämättä mafialle keikkaa heittävä palkkamurhaaja. Kuklinski tuomittiin viidestä murhasta, mutta hänen on väitetty tappaneen jopa satoja. Ryder näyttelee rouva Kuklinskia.

Elokuva perustuu Anthony Brunon kirjaan The Iceman: The True Story of a Cold-Blooded Killer. Michael Shannon on herra Kuklinski. Chris Evans näyttelee toista murhamiestä Robert Prongea, joka opetti Kuklinskille temppuja.

Elokuvalla on suora kilpailija, joka julkistettiin samoihin aikoihin sen kanssa viime vuonna. Kilpailija perustuu Philip Carlon kirjaan The Ice Man, Confessions of a Mafia Contract Killer. Mickey Rourke on Kuklinski.

Ryder nähdään seuraavaksi psykologisessa jännärissä The Stare, jossa hänen hahmonsa ei tiedä, onko hän menettämässä järkensä, vai salaliiton uhri. (Samantapainen elokuva oli Black Swan, jossa Ryderilla oli sivurooli.)

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Slayer-kitaristi vai... Pariisin Kevät satui... >

Keskustelut (5 viestiä)

Jeesus

14.12.2011 klo 03.13

Voi vittu mikä otsikko.

OK. Minäkään en epäile V2:ta laatumediaksi.
lainaa
Prel

14.12.2011 klo 07.08

Itekkin katoin, täh.
lainaa
JriP

14.12.2011 klo 08.37

On taas niin haista paska otsikko ilman kysymysmerkkiä vielä että. Hyvä Peletonen ja v2. Siis saako otsikossa kertoa mitä paskaa tahansa nykyään?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.12.2011 klo 08.42

Joo, niin, taas kerran johdin tahallani harhaan kansalaisia. Tahdoin, että kaikki klikkaavat uutista oppiakseen, että milloinkohan sille Ryderille itselleen kerrotaan, että hänen miehensä on murhaaja. Jos luimme otsikon oikein, hän ei vielä edes epäile mitään. Voi naisparkaa! Tätä uutista on KLIKATTAVA!!! Mitä vittua?! Tämä on elokuvauutinen?! RAAIVOOOO!!!!

Jos Amppareista tänne tulitte, klikkasitteko myös selkeästi otsikoitua elokuvauutista "Tätä mieltä Minttu Mustakallio on alastonkohtauksista"? Se on kuulemma elokuvauutinen ja ilmeisesti harvinaisen merkittävä sellainen, sillä sitä on klikattu tuplasti ahkerammin kuin hämmentävän harhaanjohtavaa murhauutista lähteestä V2.fi (Elokuvat).

Joulutauko ei voi tulla liian aikaisin.
lainaa
valitusmeniohi

14.12.2011 klo 19.32

No nyt en ymmärrä.

Pitäisikö otsikon olla "Winona Ryder näyttelijäksi elokuvaan The Iceman"?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova