Tuorein sisältö

Fincher valmistautuu kuvaamaan peräkkäin Millennium-trilogian osat 2 ja 3

19.12.2011 klo 16.40 | Luettu: 4424 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja David Fincherin jännäri The Girl with the Dragon Tattoo saapuu Suomeen keskiviikkona tämän nimisenä, vaikka kirjailija Stieg Larssonin tarina tunnetaan Suomessa parhaiten nimellä Miehet jotka vihaavat naisia.

Millennium-trilogian jälkimmäiset osat ovat Tyttö joka leikki tulella ja Pilvilinna joka romahti. Fincher pitää sitä hyvin todennäköisenä, että jatko-osat kuvataan samanaikaisesti. Osat 2 ja 3 ovat saman tarinan kaksi puoliskoa, eikä Fincher tahdo kuvata kakkosta Ruotsissa, viimeistellä sitä Yhdysvalloissa ja palata Ruotsiin vuodeksi vielä kolmannen kerran.

Kirjoittaja Steven Zaillian ei ole aloittanut kolmannen elokuvan käsikirjoitusta, mutta hän uskoo saavansa sen valmiiksi ajoissa. Jatko-osien kohtalo riippuu tietenkin ensimmäisen menestyksestä. Elokuvan jo nähneet kriitikot ovat ylistäneet Fincherin varmoja otteita ja "tyttöä" näyttelevän Rooney Maran omistautuneisuutta.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amerikkalaiset kyllä... Oravat kiinnostivat ... >

Keskustelut (5 viestiä)

TheAvenger

Rekisteröitynyt 14.10.2008

19.12.2011 klo 18.46

Keskiviikkona katsomaan, odotukset ovat kieltämättä kovat.
lainaa
Muble

19.12.2011 klo 19.02

Itsekkin olen menossa jossain vaiheessa katsomaan kyseisen elokuvan :)
lainaa
repe

19.12.2011 klo 21.07

"While he remains noncommittal, he did reveal that Steve Zaillian's script is "really good" and that if he was involved, he would shoot the sequels back-to-back." Näin Total Filmin mukaan Fincher sanoi lehdistötilaisuudessa.Joten käsikirjoitus osaan 2 ON olemassa mutta Fincher EI vielä siis valmistaudu yhtään mihinkään.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.12.2011 klo 21.27

Lähdelinkin takana sanotaan, että "toista käsikirjoitusta" ei ole aloitettu. Myöhemmin puhutaan "molemmista käsikirjoituksista", joten tarkemmin ajatellen "toisella" viitataan "kolmanteen". Korjasin tämän uutiseen.

"Valmistautumista" se on mielestäni sekin, jos Fincher on käsikirjoituksen lukenut. Leffoja ei ohjaa kukaan, jos ensimmäinen ei menesty, se uutisessa sanotaan.

Leffauutiskulttuuri on sellaista Yhdysvalloissa, että aina kun jotakin henkilöstöön liittyvää oikeasti ja virallisesti tapahtuu, se on jo vanhaa tietoa. Ensin huhutaan ja puhutaan kuukausitolkulla. Sitten kyky on virallisesti "In Talks" ties kuinka pitkään.
lainaa
94852

20.12.2011 klo 05.12

Toivottavasti floppaa taloudellisesti.
Jenkit voisivat kehittää omia ideoita eikä pelata varmaanpäälle ja rahastaa muiden menestyksen perässä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova