Tuorein sisältö

Hospitality-ilta tarjoaa kipakkaa rytmiä

28.12.2011 klo 01.07 | Luettu: 2199 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helmikuussa Helsingissä järjestään ensimmäinen "Hospitality" -ilta. Kyse on brittiläiskollektiivi Hospital Recordsin maailman tunnetuimmilla klubeilla pyörittämä tapahtumakonsepti, johon levymerkki kokoaa aina huippuartistejaan dubstepin ja drum&bassin saralta.

Suomen ensimmäinen "Hospitality"-ilta toteutuu lauantaina 4. helmikuuta Helsingin The Circuksessa tähtinään belgialainen Netsky, brittiläinen High Contrast ja israelilainen Borgore. Kotimaista vahvistusta iltaan tuovat dj't Muffler, L.a.o.s. sekä mc't Alexx ja Reefer.

Belgialainen Netsky on osa uutta drum&bass-artistien sukupolvea, joka on tuonut genren koko mailman tietouteen. Vasta reilu parikymppinen Netsky on pokannut kuluneen kahden vuoden aikana tuottaja- ja dj-kyvyillään ennätysmäärän palkintoja electro-/bassokulttuurin kovimmista gaaloista. Vuoden tuottajasta vuoden biisiin ja vuoden remixistä vuoden esiintyjään, lista on merkittävä. Vuoden 2011 tammikuussa hän valloitti hurmoksessa olevan suomalaisyleisön ensimmäistä kertaa. Uusi albumi on luvassa alkuvuodesta 2012.

Ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä High Contrast on legenda drum&bass-artistien joukossa ja yksi alan kiireisimmistä dj'stä. High Contrast on ehtinyt tehdä 11-vuotisen uran ja on uransa huipulla juuri nyt.

Tapahtuman varsinainen supertähti on israelilainen dubstep-tuottaja Borgore, joka niinikään esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Valtakunnallinen ale... Kotimainen kokoonpan... >

Keskustelut (2 viestiä)

ACOM

Rekisteröitynyt 04.09.2011

28.12.2011 klo 02.09

HUHU tonne kyllä varmaa pitää mennä! Hospitalityltä löytyy törkeen hyviä artisteja, harmi vaan ettei camo & krooked ole tuolloin mukana.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

28.12.2011 klo 13.54

Olispa kyllä kovaa matskua.

Paitsi dubstep.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova