Tuorein sisältö

The Girl with the Dragon Tattoo saa jatkoa vaisuista tienesteistä huolimatta

09.01.2012 klo 10.46 | Luettu: 4910 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kirjailija Stieg Larssonin Millennium-trilogian avaukseen Miehet jotka vihaavat naisia perustuva leffa The Girl with the Dragon Tattoo ei ole menestynyt odotetunlaisesti Yhdysvalloissa, muilla markkinoilla eikä edes Suomessa, erittelee uutislähde Deadline.

Sony Pictures aikoo silti tuottaa jatko-osat The Girl Who Played with Fire ja The Girl Who Kicked the Hornets’ Nest (jotka saapunevat Suomeenkin englanninkielisillä nimillä).

Steve Zaillian on kirjoittanut ensimmäisen ja toisen elokuvan ja työstää parhaillaan päätösosaa. Zaillian tulkitsee jatko-osia siihen tyyliin, että Rooney Maran näyttelemä kulttihahmo Lisbeth Salander pysyy tarinan keskiössä.

Kuvausten on määrä alkaa tämän vuoden lopulla tai ensi vuoden alussa. Ohjaaja David Fincher ei ole vielä lupautunut jatkamaan. Fincher pohdiskeli viime vuonna, että jatko-osat kenties kannattaa kuvata yhteen putkeen.

The Girl with the Dragon Tattoo on ansainnut tähän mennessä reilut 100 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti, eli saman verran kuin pari vuotta vanha ruotsalaiselokuva tienasi kaiken kaikkiaan. Ruotsissa elokuvia kuitenkin tehdään hillitymmillä budjeteilla.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Cuben ja Splicen ohj... Pendulum-tyyppien pr... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ziiz

09.01.2012 klo 13.35

No olishan se hieman hölmöä trilogian ensimmäisen osan jälkeen pistää pillit pussiin ja todeta tyynesti, että lisää ei tule.
lainaa
Tzi

09.01.2012 klo 18.56

Ziizin kanssa kieltämättä samaa mieltä, sinänsä hyvä että kuljetaan sen alkuperäisen suunnitelman mukaan eikä peräännytä vaisujen lipputulojen vuoksi. Etenkin kun tuo eka leffa oli aika mainio, joskaan en ole nähnyt tai lukenut muita versioita niin ei ole erityisemmin vertailukohtaa. :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova