Tuorein sisältö

Suomalaislupauksen kehuttu debyytti julkaistaan USA:ssa ja Britanniassa

16.01.2012 klo 17.05 | Luettu: 1973 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mirel Wagnerin debyyttialbumi julkaistiin Suomessa helmikuussa 2011. Vuoden kohokohtiin kuuluivat mm. esiintyminen FLOW festivaaleilla, lukuisat omat klubikeikat kotimaassa, Ruotsissa ja Keski-Euroopassa, sekä yhteiset kiertueet Joose Keskitalon ja 22-Pistepirkko -yhtyeen kanssa.

Nyt levy julkaistaan kahdella vaikealla markkina-alueella. Englannissa 23.1.2012 levyn julkaisee aiemmin myös Keski-Euroopassa albumin julkaissut, mm. 22-Pistepirkko -yhtyeen taustalla toimiva Bone Voyage Recording Company.
Levy on noteerattu alkuvuodesta Englannissa, mm. The Times, Uncut ja Mojo antoivat albumille neljä tähteä viidestä.

Amerikassa 27.3.2012 albumin julkaisee San Franciscosta käsin toimiva Friendly Fire Recordings. Yhtiön katalogiin kuuluu pohjoismaista mm. kotimainen Regina ja ruotsalainen The Concretes.

Levy on myös valittu Saksassa ja Ranskassa useassa eri mediassa vuoden parhaimpien levyjen joukkoon. Mirel Wagnerin ensimmäinen esiintyminen Pariisissa joulukuussa 2011 oli ennakkoon loppuunmyyty.

Tulevana keväänä Mirel Wagner keskittyy levynjulkaisujen myötä keikkailemaan Keski-Euroopassa, Englannissa ja Pohjois-Amerikassa. Seuraava kiertue alkaa Helsingin Tavastialta 11.1 ja jatkuu Saksan ja Hollannin kautta Englantiin.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mark Wahlberg peitto... Nokian Lumia 900 oli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova