Tuorein sisältö

Disney osti tieteistarinan kuumalta kynäilijältä

27.01.2012 klo 18.30 | Luettu: 4286 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Yksi tällä hetkellä otsikoissa viihtyvistä käsikirjoittajista, Max Landis, on myynyt Disneylle elokuvaidean. Kyseessä on tieteistarina, joka kertoo siskosta ja veljestä, joilla on koettavana tunteellinen ja eeppinen seikkailu. Muuta ei paljasteta. Lisävinkkinä Disney ei nykypolitiikkansa mukaan tee elokuvia, jotka ovat vain elokuvia: elokuvien ympärille synnytetään tuoteperhe leluineen ja huvipuistovehkeineen kaikkineen.

Landis on 20th Century Foxin Frankenstein-elokuvan kirjoittaja. Hän on myynyt satuun Hamelinin pillipiipari perustuvan käsikirjoituksen, jota kuvaillaan fantasiajännäriksi. Hän on kirjoittanut Ron Howardin suunnitteleman elokuvan Amnesty. Tuleva toimintakomedia Good Time Gang on hänen käsialaansa.

Onko Landis mistään kotoisin, se selviää lähiaikoina, kun supersankarifilmi Chronicle saapuu teattereihin. Chronicle on käsivaralta kuvattu tarina nuorista, jotka käyttävät väärin sattumalta saatuja voimiaan. Juorut ennakoivat, että pätkä on oivempi kuin moni arvaakaan. Alla seisoo yksi uusista mainoksista:



Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tehosteet paukkuvat ... Applen älypuhelimet ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Wegetzu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 08.08.2008

28.01.2012 klo 12.16

Chronicle vaikutti jopa mielenkiintoiselta.
lainaa
JormaTakahuoneesta

28.01.2012 klo 18.26

Tekisivät jotain plus18 aikuisillekin. Jatkuvia teinirainoja, jaksa kiinnostaa joku superpowerteinirakkausleffa pätkääkään.
lainaa
Örh

29.01.2012 klo 03.31

Pitäskö itekkin ruveta kynäilemään ja tienata 50€, samalla kun Disney vetää miljoonia?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova