Tuorein sisältö

Venäjällä supertähdeksi noussut naisrokkari Suomen keikalle

31.01.2012 klo 11.34 | Luettu: 2701 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Laulaja-lauluntekijä Zemfira on Venäjällä stadioneita täyttävä rockin supertähti, jonka levyt myyvät platinaa. Maaliskuussa laulajatar esittäytyy ensimmäistä kertaa Suomessa, perjantaina 2.3. Helsingin The Circuksessa.

Musiikillisesti Zemfira (s. 1976) asettuu Alanis Morrisetten ja Tori Amosin välimaastoon ihmissuhteita luotaavilla, puhuttelevilla rock-kappaleillaan. Lahjakas Zemfira erottautuu Venäjän musiikkimarkkinoilla pitkälti myös sen vuoksi, että vakavasti otettavat naisrokkarit ovat maassa pop-prinsessoja huomattavasti harvinaisempia. Tästä syystä Zemfira on myös pararazzien jatkuvan kiinnostuksen kohde.

Räjähdysmäinen menestys tuli jo heti uran alussa: venäjäksi laulava Zemfira iskosti itsensä maanmiestensä sydämiin kaihoisalla laululla Hochesh (Tahdotko), joka sisältyi hänen nimeään kantavaan ensilevyynsä 1999. Zemfira on julkaissut tähän mennessä viisi studioalbumia.

Viime vuonna Zemfira esiintyi kotimaansa lisäksi Saksassa, Belgiassa ja Tsekeissä. Maaliskuussa on Ison-Britannian ja Suomen vuoro.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Madonnalta uutta mus... Nicolas Cage tahtoo ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Juki

31.01.2012 klo 11.45

Kuka tuota ryssän posmotusta kehtaa kuunnella?
lainaa
Zx-4

Rekisteröitynyt 19.07.2007

31.01.2012 klo 18.42

Eh, taas hyvä muistutus siitä miten radio- ja televisiopimento tekee hyvää.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova