Tuorein sisältö

Panasonicilta kaksi kestävää kompaktikameraa

31.01.2012 klo 18.57 | Luettu: 1266 kertaa | Teksti: Samuel Kohtala


Panasonic on tuomassa markkinoille kaksi uutta kameramallia, jotka sijoittuvat pienikokoisten pokkarien luokkaan. Molemmat kameroista on suunniteltu kestämään hieman rankempaakin käyttöä.

Pölytiiviin Panasonic TS4 -kameran luvataan selviytyvän sukelluksesta jopa yli kahdentoista metrin syvyyteen ja pudotuksesta kahden metrin korkeudesta. Kamera ei myöskään säikähdä kylmyyttä, vaan se pysyy toimintakuntoisena aina 10 pakkasasteeseen saakka. Vempaimesta löytyy myös korkeusanturi, barometri sekä GPS-järjestelmä geotaggingia varten. Kuvat taltioi kiitettävän kokoinen 12 megapikselin CCD-sensori, jolla onnistuu myös 1080p-videomateriaalin kuvaaminen.

Panasonic TS20 on puolestaan hieman karsittu versio TS4-kamerasta. Se kestää vettä vajaan viiden metrin syvyyteen ja selviytynee 1,5 metrin korkeudelta tapahtuvista pudotuksista. Myös TS20 sietää pölyä ja pakkasta. Vempaimen videokuvaus onnistuu kalliimpaa mallia hieman alhaisemmalla 720p-tarkkuudella.

TS20-kamera ilmestynee kauppoihin helmikuussa noin 180 dollarin hintaan. Kalliimman TS4:n hinta asettunee puolestaan maaliskuun julkaisun yhteydessä noin 400 dollarin tuntumaan, kertoo Ubergizmo.

V2.fi | Samuel Kohtala
< Muppetit ja Fox News... Kuuntele Elonkerjuun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova