Tuorein sisältö

Mel Gibson -uutisia: toimintakomedialle traileri, viikinkileffa hengissä

01.02.2012 klo 18.28 | Luettu: 2915 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mel Gibsonin tuotantotalo Icon Productions on tehnyt innovatiiviseksi kuvaillun sopimuksen studion 20th Century Fox kanssa. Gibsonin tähdittämä komedia Get The Gringo jättää teatterikierroksen väliin ainakin Yhdysvalloissa. Suoraan DVD-hyllyihin leffa ei päädy, vaan sitä kaupitellaan ensin maksu-tv:ssä 11 dollarin hintaan.

Gibsonin kirjoittama ja hänen entisen apulaisohjaajansa ohjaama Get The Gringo on väkivaltainen musta komedia, joka väitetysti on omiaan Gibsonin faneille. Traileri löytyy uutisen lopusta.

Gibson suunnittelee yhä eeppisen mittaluokan viikinkielokuvaa, jonka hän ohjaa itse. Braveheartin kirjoittanut Randall Wallace on juuri saanut aikaan uuden luonnoksen käsikirjoituksesta. Elokuva - ja Gibsonin ura - vaikutti kuolleelta, kun Gibson nousi jälleen otsikoihin yksityiselämän ongelmien vuoksi. Pääosaan kaavailtu Leonardo DiCaprio jätti projektin tuolloin.

Icon Productions suunnittelee myös juutalaisesta sankarista Juudas Makkabista kertovaa elokuvaa, jonka Gibson kenties ohjaa.









Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bradley Cooper ja Je... Lamb Of God teki mie... >

Keskustelut (1 viestiä)

1080p

01.02.2012 klo 19.11

Makkabis ja viikingit... Kaksi eeppistä veristä historiallista sotaelokuvaa... Mitä tässä nyt enää odotellaan? Filmi pyörimään tai sitten digitaalikamera, mutta haluan nuo elokuvat.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova