Tuorein sisältö

Jalometalliin lisää nimiä

07.02.2012 klo 09.54 | Luettu: 1616 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jalometalli on tänäkin vuonna osa Oulun juhlaviikot -tapahtumakokonaisuutta, joka järjestetään elokuun 2.–26. päivien välisenä aikana.

Jalometalli-festivaalin tuoreet kiinnitykset ovat yhdysvaltalaiset Iced Earth, Crimson Glory ja Heathen, norjalainen Nekromantheon ja kotimaiset Convulse, Merging Flare, Final Assault ja Gorem. Pitkistä uristaan huolimatta Crimson Glory ja Heathen esiintyvät vasta nyt Suomessa ensimmäistä kertaa, joten bändien keikat ovat erittäin odotettuja tapauksia kotimaan metallifanien keskuudessa.

Festivaalille on aiemmin varmistuneet amerikkalaiset Deicide, Municipal Waste ja Toxic Holocaust, sveitsiläinen Coroner, hollantilainen The Devil's Blood, kreikkalainen Septicflesh sekä ruotsalainen The Year Of The Goat. Lisää esiintyjäjulkistuksia on luvassa pian kevättalven aikana.

Jalometalli järjestetään yhdettätoista kertaa 10.-11. elokuuta 2012. Tapahtuma jatkaa tutulla paikallaan Oulun Limingantullissa Club Teatrialla ja klubin ulkoympäristössä.

Kahden päivän liput elokuun Jalometalliin ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Oulun Musiikki-Kullaksella. Liput maksavat ennakkoon 75 ja portilta 80 euroa. Yhden päivän liput tulevat myyntiin myöhemmin, kunhan kaikki esiintyjät ja päiväkohtaiset aikataulut on saatu sovittua. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Stam1nan Oulun keikk... Madonnan Suomen keik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova