Tuorein sisältö

Kolmas Underworld on esiosa

29.10.2007 klo 00.23 | Luettu: 7838 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vampyyrien ja ihmissusien turpakäräjistä kertova Underworld-sarja saa esiosan Underworld 3: The Rise of the Lycans. Ohjaajaksi on palkattu edellisten osien hirviötehosteista vastannut Patrick Tatopoulos, Len Wisemanin toimiessa tällä kertaa vain tuottajana. Wiseman kehuu Tatopoulosia oikeaksi mieheksi työhön, Tatopoulosin ollessa oleellinen osa sarjan luomisprosessia.

Underworld 3 sijoittuu pimeälle keskiajalle ja kertoo ihmissusi Lucianin noususta voimakkaaksi johtajaksi, joka usuttaa orjuutetun kansansa vampyyriaristokraatteja ja näiden kuningasta Viktoria vastaan. Lucianilla on apunaan salainen rakastajatar, Sonja. Näkökulma on ensimmäistä kertaa ihmissusien.

Luciania näyttelee jälleen Michael Sheen (The Queen) ja Viktoria Bill Nighy (Pirates of the Caribbean 2-3, Rakkautta Vain). Sonjan rooliin on palkattu Rhona Mitra (Shooter, Numero 23). Elokuvassa ei nähdä sarjan tähteä Kate Beckinsalea.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yhdysvaltalaisyleisö... Neil Gaiman puhuu el... >

Keskustelut (4 viestiä)

Kungfutse

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.04.2007

29.10.2007 klo 13.42

Tämähän (eli että kolmas Underwold on esiosa) on ollut käsittäkseni tiedossa jo ennenkuin Underworld: Evolution pääsi ensi-iltaan. Mukava tosin saada vähän konkreettisempaa tietoakin asiasta.

Elokuvaa itsessään odotan kyllä mielenkiinnolla, Lucianin hahmo oli ehdottomasti yksi ensimmäisen elokuvan mielenkiintoisimmista hahmoista jonka backstory itsessään jo vaikutti silloin oman elokuvan arvoiselta.

Sääli sinänsä, että Beckinsale ei ole enää mukana, sillä Selene tiukassa nahka/kumi catsuitissa oli kyllä sellaista silmäkarkkia, ettei paremmasta väliä :)
lainaa
LoneGoat

Rekisteröitynyt 07.08.2007

29.10.2007 klo 16.15

Underworldin viehätys perustuu lähinnä tisseihin ja paukkurautoihin, mutta silti sitä katsoo mielellään.
lainaa
AkuA

23.05.2008 klo 07.55

Aina puolenvuoden välein tulee huomattua et perhana toi pitää taas nähä ja aina yhtä viihdyttävää.. Toiv nähään kate beckinsale jos jatkoa tulee viel lisääkin.. Jos tämä ei floppaa pahasti..
lainaa
Dushead

10.07.2008 klo 00.04

No selväähän se on että Selene "Kate Beckinsalea" ei näy kyseissä elokuvassa koska tuohon aikaan se oli viellä ihan ihminen, ei vampyyri. Nykyään muutenkin on omituista kun ensin tehdään periaateessa elokuvan myöhemmät osat ja sen jälkeen vasta alkuosat, missä ei ole kyllä mitään järkeä :O
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova