Tuorein sisältö

Jennifer Aniston nudistileirillä

16.02.2012 klo 21.59 | Luettu: 7832 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusin traileri komedialle Wanderlust on kielletty amerikkalaisilta lapsilta, joten siinä saa vilauttaa hieman paljasta pintaa ja sanoa fuck. Jennifer Aniston ja Paul Rudd näyttelevät tavallista pariskuntaa, joka päätyy hippileirille, jossa huumeet ja nudismi ovat muodissa. Ohjaaja-kirjoittaja David Wainin aiempia hupailuja ovat kahdesta sikailijasta kertova Roolimallit ja kymmenen käskyn inspiroima The Ten.


Wanderlust Redband Trailer - Watch More Funny Videos

Triviatietoa liittyen kohtaukseen trailerin loppupuolella: Aniston ja Rudd ovat aiemmin näytelleet yhdessä elokuvassa Hellyyteni kohde, jossa Anistonin hahmo ihastuu Ruddin näyttelemään homomieheen.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pori Jazz pyörii tuu... Tuskaan lisää meteli... >

Keskustelut (3 viestiä)

kuu

17.02.2012 klo 02.39

Voi tsiisus kun pitit tuhlata aikaa syntymäajan kertomiseen. Ja vaikka olisin joku 10-vuotias lapsi, niin mitä se silti estäisi? Laittaisin vain sellaisen syntymäajan, mikä toimii. In fact, käytin siihen enemmän aikaa kuin kyseisen trailerin katsomiseen, joka näytti niin tylsältä, että katsoin sitä vain kolme sekuntia.
lainaa
Stratoga

17.02.2012 klo 09.00

Siis pitikö tuo ikä nyt laittaa sitä varten, että trailerissa näkyi miehen perse ja vuohen tissit ? Jenkit on kyllä jotenkin aivan omituisia kiihkoiijoita tuon alastomuuden näyttämättömyyden kanssa. Kerrran katoin dokumenttia, jossa olivat sensuroineet lehmän utareet.
Mutta kait tämä pornks siellä julistettais, jos näkyis vilauskaan joistakin privaattipaikoista.
lainaa
tietoturvamörkö

17.02.2012 klo 22.01

no tuo syntymäajan kysely nyt on sellainen paske että ei rajaa. varmaan 99% valehtelee ikänsä vaikka ikää olisi tarpeeksi. itse ainakin aina jätän/laitan 1.1. ja sitten joku random vuosi, yleensä sieltä 1900-luvun alkupuolelta
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova