Tuorein sisältö

Salamalle ja Vihreälle Lyhdylle omat elokuvat

30.10.2007 klo 14.14 | Luettu: 1434 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sarjakuvatalo DC:n supersankareista kertovalle tulevalle Oikeuden Puolustajat -elokuvalle on nimetty jo kaksi itsenäistä jatko-osaa.

Komedioiden Kuokkavieraat ja Fred Claus ohjaaja David Dobkin on palkattu ohjaamaan sooloseikkailu Salamalle eli The Flashille. Dobkin painottaa, että kyseessä on Oikeuden Puolustajien maailmaan sijoittuva ja kyseisen elokuvan menestyksestä riippuvainen projekti. Dobkin summailee visionsa iskulauseeseen "Et voi juosta pakoon itseäsi". Salaman supervoima on valon nopeudella juokseminen.

Tv-sarjan Everwood luoja Greg Berlanti puolestaan ohjaa elokuvan Vihreästä Lyhdystä eli The Green Lanternista. Berlanti kuvailee Vihreää Lyhtyä viimeiseksi mahtavaksi sarjakuvaksi, jota ei vielä ole käännetty elokuvaksi. Vihreä Lyhty ei ole yksittäinen sankari, vaan intergalaktisen poliisin arvonimi. Vihreät Lyhdyt kantavat voimasormuksia, jotka tekevät heidän ajatuksensa todeksi.

Samaan aikaan Ihmenaisen eli Wonder Womanin oma elokuva on edelleen jäissä. Tuottaja Joel Silver kertoo odottavansa Oikeuden Puolustajia ja katsovansa sitten, mitä tehdä.

Viimeaikojen huhut ovat vihjailleet, että Superman Returns saattaa jäädä viimeiseksi vanhanaikaiseksi Teräsmies-elokuvaksi. Lienee siis mahdollista, että myös Teräsmies jatkaa sooloseikkailujaan Oikeuden Puolustajat -versiona. Oikeuden Puolustajissa nähdään myös Batman, joka jatkanee soolouraansa Batman Beginsin menestyksekkäästi aloittamassa sarjassa, jonka seuraava osa The Dark Knight nähdään ensi vuonna.

Lähteet: The Hollywood Reporter, MTV Moves Blog, Sci Fi Wire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jackson on menettämä... Resident Evil tietok... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova