Tuorein sisältö

Vampyyrejä. Del Torolta ja American Psychon ja Lumikkien ja Moneyballin tekijöiltä

28.02.2012 klo 16.29 | Luettu: 2630 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lukemattomia vampyyrielokuvia on tekeillä. Pari sanaa muutamasta.

Sony, tuottajat Joe Roth ja Palak Patel ja kirjoittaja Jason Keller suunnittelevat elokuvaa, joka kertoo Draculan syntytarinan. Sisäpiiriläisten mukaan suunnitteilla on kokonainen leffasarja. Keller on kirjoittanut tulevan ällösöpön Lumikki-elokuvan Kerro, kerro kuvastin, kun Patel ja Roth taas työskentelevät kilpailevan sormustenherramaisen Lumikki ja metsästäjä -elokuvan parissa.

Keller rustaa käsikirjoituksen myös vampyyriromaanin The Passage pohjalta. Tämän filmin ohjaa vampyyritarinan Ystävät hämärän jälkeen amerikkalaisesta versiosta vastannut Matt Reeves.

The Passage kertoo modernin vampyyritarinan, kuten tekee myös Guillermo del Toron ja Chuck Hoganin romaanitrilogia The Strain. Trilogia päätyy elokuvamuotoon väistämättä. Juoru on se, että del Toro paneutuu asiaan ohjattuaan jättihirviöleffan Pacific Rim. Del Torolla tosin on työn alla - liioittelematta - kymmeniä muitakin projekteja.

Ohjaaja Alex Proyas suunnitteli pitkään elokuvaa Dracula: Year Zero. Tämännimisen "pukudraaman" ohjaakin Gary Shore. Tuottajana häärii Mike De Luca, joka tunnetaan Moneyballin kaltaisista vakavista draamoista, mutta myös hömpästä kuten Ghost Rider -kuvista.

Elokuvien American Psycho ja The Notorious Bettie Page ohjaaja Mary Harron vastaa kauhujännäristä The Moth Diaries, jossa se on mysteeri, onko maisemissa vampyyri vai ei. Traileri:



Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Takavuosien brittisu... Tom Hanks on Walt Di... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

29.02.2012 klo 03.13

Guillermo del Toron ja Chuck Hoganin Vitsaus (The Strain)-trilogian haluaisinkin nähdä elokuvana. Kaksi ensimmäistä kirjaa luettu ja hyllyssä, odotan huhtikuussa ilmestyvää trilogian päätöstä kuola valuen.

Justin Croninin Ensimmäinen siirtokunta (The Passage) on myös ensimmäinen osa trilogiasta. Itselleni se ei ollut läheskään niin koukuttava kuin del Toron ja Hoganin vastaavat. Silti, odotan jatkoa.

Del Toron ja Hoganin Vitsaus-trilogia keskittyy ihan nykypäivään, kun taas Ensimmäinen siirtokunta on enemmänkin post-apokalyptinen tarina.

PS. http://youtu.be/nW4GfVFU_Ew Tuossa on toinen The Strain-trilogian trailereista (niiden kirjojen). Juuri tuon perusteellakin luulisi olevan päivänselvää, että elokuviksihan ne päätyvät.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova