Tuorein sisältö

Suomalaisen rockabillyn edelläkävijä julkaisee uutta levyä

02.03.2012 klo 13.32 | Luettu: 1820 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomalaisen rockabillyn edelläkävijä Teddy & The Tigers julkaisee uuden studiolevyn Master Cuts 21. maaliskuuta 2012. Samana päivänä julkaistaan yhtyeestä kertova kirja Tiger Story – Teddy And The Tigersin tarina.

Master Cuts -levyn julkaisee roots-musiikkiin erikoistunut Bluelight Records. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen studiolevy lähes kolmen vuosikymmenen tauon jälkeen ja se on saatavana ajan henkeen kuuluen myös vinyylilevynä.

Master Cuts -levyllä on versioitu sekä tuttuja että harvinaisia 1950-luvun rockbiisejä, mutta myös myöhempienkin vuosikymmenien lauluja. Levyn on tuottanut Olli Haavisto. Levyä on työstetty viime syksystä lähtien ja matkan varrella myös sen nimi vaihtui.

Levyn ensimmäinen single Number One on ruotsalaisen rokkarin Jerry Williamsin hitti 1960-luvun alkupuolelta. Levyllä on mukana myös Ricky Nelsonin harvinaisempi kappale Hey Pretty Baby sekä Chuck Berryn klassikko Sweet Little Rock And Roller.

Levyllä on myös kaksi täysin uutta biisiä. Aikka Hakalan säveltämä ja sanoittama Crazy Sherwood Shake on kunnianosoitus hänen kotikaupungilleen Keravalle. (Sherwood on johdettu Keravan ruotsinkielisestä nimestä Kervo.) Toinen uusi kappale on levyn tuottajan Olli Haaviston säveltämä instrumentaali Tiger Boogie.

Levytyssessioista jätettiin More Than I Can Say –niminen biisi ensimmäisen singlen Number One b-puoleksi ja se on saatavana ainoastaan singlen myyntiversiolla. Kyseessä on Buddy Hollyn bändin The Cricketsin kappale 1960-luvulta.

Teddy & The Tigersin alkuperäiskokoonpano on täydentynyt uudella jäsenellä, kitaristi Ykä Putkisella.

Kappalelista:
Number One (single version)
I Got A Rocket In My Pocket
Hey Pretty Baby
Broken Heart
Gotta Lotta That
Turn Away From Me
Tiger Boogie
Didn’t Start Livin’
Crazy Sherwood Shake
Heartbreak Radio
Sweet Little Rock And Roller
It’ll Be Me
Number One (album version)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Paleface tarjoaa iki... ECO Booster tuo lisä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova