Tuorein sisältö

Qstock julkisti tukevan artistipaketin

15.03.2012 klo 10.54 | Luettu: 1935 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Oulun Qstockin 10. juhlavuosi on käynnistynyt - festivaali julkistaa yhden nimekkäimmistä esiintyjistään eli ruotsalaisen Roxetten.

Roxette esiintyy Qstockin pimenevässä yössä lauantaina 28. heinäkuuta.

Muita esiintyjäkiinnityksiä ovat kansainvälisesti tunnetuimpiin kotimaisiin yhtyeisiin lukeutuva Apocalyptica ja miljoonayleisön YouTube -videoillaan kerännyt ruotsalainen vientilupaus Amaranthe, stoner rockia jyystävä tanskalainen Black City ja hollantilaisduo Death Letters.

Kotimaisista artisteista Qstockissa nähdään muiden muassa Sonata Arctica, Viikate, Apulanta, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Jare&VilleGalle, Notkea Rotta, PMMP ja Petri Nygård.

Tulevan kesän yksi merkkitapauksista on Kauko Röyhkän legendaarisimman kokoonpanon Nartun aktivoituminen festarikeikoille yli 20 vuoden tauon jälkeen. Kauko Röyhkä & Narttu nähdään myös Kuusisaaressa.

Esiintymisensä ovat varmistaneet myös Chisu, Michael Monroe, Stam1na, Before The Dawn, Martti Servo & Napander, Reckless Love, Pariisin Kevät, Swallow the Sun ja tietysti Radiopuhelimet, joka soittaa jo kymmenettä kertaa samalla ohjelmapaikalla...

Lisää sekä kotimaisia että ulkomaisia artisteja julkaistaan pian. Ostock Oulun Kuusisaaressa 27-28.7.2012.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nummirock kuuluttaa ... Woody Allenin Oscar-... >

Keskustelut (1 viestiä)

98885

15.03.2012 klo 11.32

Ei tämän lineupin mitäänsanomattomuus jaksa enää edes naurattaa. Joka ikisillä festareilla samat bändit, vuodesta toiseen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova