Tuorein sisältö

Skandinaavisen garagerockin veteraani The Nomads Helsinkiin

28.03.2012 klo 15.33 | Luettu: 1167 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingin Bar Loose muuntautuu 11-12. toukokuuta parhaan pohjoismaisen garagerockin ja rock'n'rollin autotalliksi, kun tanskalaislähtöinen Gutter Island Festival asettuu Helsinkiin viikonlopun ajaksi.

Gutter Islandin ydinajatus on löytää ja nostaa esiin uusia yhtyeitä sekä levittää elinvoimaisen pohjoismaisen garagen ja rock'n'rollin ilosanomaa.

- Suomi on aina ollut tuottelias maa rockbändien suhteen, siksi on luontevaa että järjestämme festivaalin tällä kertaa yhteistuotantona myös Helsingissä. Toivon että tuomalla Gutter Islandin Suomeen rakennamme vankan siteen naapureihimme "kylmässä Pohjolassa" ja että tanskalaiset kiinnostuvat entistäkin enemmän suomalaisista yhtyeistä - ja suomalaiset tanskalaisista yhtyeistä, sekä tietenkin Gutter Island -festivaalista itsestään, toteaa tapahtuman tanskalainen promoottori.

Klubifestivaalin perjantai-illan pääesiintyjänä nähdään tanskalainen psykedeliagaragetrio Baby Woodrose. Lauantain paalupaikalla esiintyy skandinaavisen garagerockin kunkku-orkesteri The Nomads, joka juhlii tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan.

Gutter Island Finland

Pe 11.05.2012 Helsinki, Bar Loose
Baby Woodrose (DEN), Heavy Tiger (SWE), The Country Dark

La 12.05.2012
The Nomads (SWE), The Souls, Disgrace

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Galaxy Notea myyty j... Chloë Moretz kokee k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova