Tuorein sisältö

Ridley Scott: Prometheus on tavallaan korkean ikärajan elokuva

29.03.2012 klo 18.20 | Luettu: 4109 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Se ei vielä ole varmaa tietoa, tavoitteleeko Ridley Scottin odotettu tieteiselokuva Prometheus amerikkalaista ikärajaa PG-13 vai korkeampaa ikärajaa R. Scott on tehnyt molemmat versiot ja loppupeleissä studio päättää.

Scott tarjoaa viime hetken pohdintaa: "Kysymys on, lähdetkö tavoittelemaan ikärajaa PG-13, mikä tekee taloudellisesti huomattavan eron, vai lähdetkö tavoittelemaan sitä, mikä on oikein, eli ikärajaa R. Tavallaan elokuva on R."

Scott jatkaa: "Kyse ei ole vain verestä, vaan ideoista, jotka ovat varsin stressaavia. En ole tyhmä, mutta teen kaikkeni tehdäkseni aggressiivisimman elokuvan jonka voin."

Prometheus on kytköksissä Scottin aloittamaan Alien-sarjaan. Kaikki Alien-elokuvat paitsi Alien vs. Predator on palkittu ikärajalla R.

Lähde: Empire Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joulupukki. Pääsiäis... Viime hetken vilkais... >

Keskustelut (3 viestiä)

hyvä_hyvä

29.03.2012 klo 22.18

Jos Scottkin on R:n kannalla, niin luulisi, että elokuva olisi R. Tosin studio tietenkin haluaa rahaa ja viso kärsii, kun mennään sorkkimaan. Onneksi ainakin Blu-Ray:lle saadaan oikea versio, jos ei teattereihin.
lainaa
Flits

30.03.2012 klo 22.49

Monesti nähty miten väärässä studiot voivat olla. Ei monetkaan alieneita katso tai scifiä yleensäkkään. Mutta hypetä sitä vähän ja kas kummaa suosio on taattu valtavirran seassa. En ihmettele, jos tuo PG-13 kylkeen ilmestyisi. Olisi vain häpeällistä lähteä muuttamaan elokuvaa vain siksi, että se pitää saada teinien kurkusta alas.
lainaa
Gine

Rekisteröitynyt 08.11.2009

01.04.2012 klo 18.37

Hyvä että ohjaaja myöntää tämän ikäraja hölmöilyn. Eipähän voi ohjaajaa syyttää jos elokuva vaikutta liian leikatulta.

Alkuperäinen kehiin, eikä mitään leikkauksia ja elokuva tekee voittoa kumminkin. Alaikäiset keksivät kumminkin keinoja päästä teattereihin näkemään tämä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova