Tuorein sisältö

Schwarzenegger puhuu Identtisistä kolmosista

04.04.2012 klo 16.35 | Luettu: 2840 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viime viikolla julkistettiin jatko-osa komedialle Identtiset kaksoset (Twins). Arnold Schwarzenegger, Danny Devito ja Eddie Murphy tulevat näyttelemään kolmosia (Triplets).

Sivusto Coming Soon haastatteli Schwarzeneggeria viime vuoden lopulla. Sivustolla ei vielä ole lupaa julkaista koko haastattelua, mutta Iso-Arskan hitusen vanhentuneet ajatukset Identtisiä kolmosia koskien sivusto laittoi jakoon:

"Rakastaisin tehdä jatkoa Identtisille kaksosille", Schwarzenegger vastaa, kun häneltä kysyttiin mitkä jatko-osat häntä kinnostavat. "Itse asiassa olemme puhuneet jatko-osasta, jonka nimi on Triplets. Ottaisimme mukaan Eddie Murphyn tai jonkun, ja ihmiset sanoisivat, 'Miten tämä on mahdollista lääketieteen kannalta?', ja 'Fyysisesti tuo on mahdotonta!'. Sitten, jotenkin, me selittäisimme sen. Tämä olisi riemukasta ottaen huomioon mitä tiedämme hänen kaltaisistaan näyttelijöistä."

"Voin jo nähdä julisteen", Arska jatkaa. "Me kolme mainostaulussa. 'He löysivät vielä yhden!' 'Kolmoset!' 'Vain äiti erottaa heidät toisistaan!' Tekisin tämän ilman muuta, sillä tämä on todellista viihdettä. Teet tällaisen elokuvan jouluksi, joulukuun viidennelle päivälle tai jotakin, ja se on siinä."

Triplets etsii parhaillaan käsikirjoittajaa.

Lähde: Coming Soon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hellraiser televisio... Garden Party lisäsi ... >

Keskustelut (1 viestiä)

asdadsad

05.04.2012 klo 10.07

Ejakuloin. Mahtavaa!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova