Tuorein sisältö

Timo Tolkki ehdottaa faneille diiliä

11.04.2012 klo 09.05 | Luettu: 3782 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stratovariuksesta, Revolution Renaissancesta ja Symfoniasta tuttu Timo Tolkki suunnittelee jälleen uutta sooloalbumia. Tällä kertaa Tolkki pyytää rahallista avustusta myös fanien suunnalta.

Classical Variations 2: Credo -niminen albumi olisi tarkoitus saada markkinoille lokakuun lopulla vuonna 2012. Tuplalevy tulee sisältämään yli kaksi tuntia musiikkia. Vierailevina niminä Tuomo Lassila rummuissa (ex-Stratovarius) ja vokaaleissa Michael Vescera (Obsession, Loudness, Yngwie Malmsteen) sekä Michele Luppi (Thaurorod, Vision Divine).

Tolkki on ottanut yhteistyötahokseen PledgeMusic.comin, joka kannustaa artistin faneja osallistumaan hyvän musiikin luomisprosessiin lahjoittamalla projektiin varoja. Lahjoittaminen ei ole vastikkeetonta, vaan voit itse valita vastaanottamasi "hyödykkeen" - Tolkki tarjoaa erikoispainoksia levystä, paitapaketteja, kitaratunteja ja jopa kitaran.

Katso lisätietoja projektista PledgeMusic.comin sivuilta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Funky Elephant aktiv... Twisted Sister ja Th... >

Keskustelut (3 viestiä)

Kskjdksajd

11.04.2012 klo 09.25

Missäs se Tolkin lupaama Return to Dreamspace-albumi viipyy....??
lainaa
Luuviulu

11.04.2012 klo 09.38

Toivottavasti tästä ei tule Tolkin omaa "Mannerheimia"
lainaa
RockuMiRocka

14.04.2012 klo 19.14

Tolkilla on edelleen paljon annettavaa. Paras työnsä on kaiketi vielä tulevaisuudessa. Musiikkibisnes -ala kaikessa nykyisessä henkitoreisuudessaan on yksi syy miksi monet sieluntuotoksistaan hengittävät, "syvemmät taiteilijat", ovat viime aikoina lähinnä vain sekoilleet. Tämä Pledgemusic on upea, ajanmukainen ratkaisu! -Ei pääse levy-yhtiö-mafia vetämään about kaikkea rahaa itselleen kuten ennen. Tekijälle ne roposet kuuluvat.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova