Tuorein sisältö

Lauri Tähkä siirtyy dvd:lle

01.11.2007 klo 13.49 | Luettu: 2107 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Syyskuussa viidennen albuminsa Tuhannen riemua julkaissut Lauri Tähkä & Elonkerjuu lisää tuulta purjeisiinsa julkaisemalla ensimmäisen DVD:nsä Kerjuuvuodet 2000-2007. Kamera on seurannut häjyjen mukana peräti seitsemän vuoden ajan taltioiden materiaalia takahuoneista, keikkabusseista, laivaristeilyiltä, suopaineista ja kaikesta siitä, mikä on johtanut ja vienyt nämä häjyt tämän hetken yhdeksi suomen suosituimmaksi bändiksi.

DVD:n ovat ohjanneet Esa Ylikoski ja Juha Siirtola.

Lauri Tähkä & Elonkerjuun kaikki viisi albumia ovat ylittäneet kulta- ja kaksi viimeistä platinarajan. Tuorein albumi, Tuhannen riemua, löytyy jo yli 50.000 pohjalaiseen rokkiin hullaantuneen suomalaisen levyhyllystä. Elonkerjuun sinkut jylläävät radiolistojen kärjissä ja albumikaan ei ole pudonnut myyntilistalla julkaisuviikon paalupaikalta kuin yhden sijan alaspäin, pitelee siis sijaa 2. jo viidettä viikkoa.

Kaksipäiväinen musiikkielokuvafestivaali Rockuva näkyy Tamperelaisessa elokuvateatteri Niagarassa 9.-10.11.2007. Perjantain ohjelman avaa ennakkoesityksenä näytettävä ainutlaatuinen kooste Lauri Tähkä & Elonkerjuun marraskuun lopulla ilmestyvästä DVD:stä, joka näytetään vain Rockuva-festivaalilla. Ennakkoesityksessä ovat paikalla myös DVD:n ohjaajat sekä työryhmä.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Rasmuksen Lauri ... The X-Files 2 heinäk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova